【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(十)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
我寧願一直受苦...寧願一直俾你睇住我點撞點跌點仆點死...都唔想一直被你喺我背後默默守護...

就俾我做苦行僧...就當俾我償還返俾你...

我唔想...我唔想再欠左你...

我怕...我要還既...今世都還唔清...

我真係欠得你太多...欠得你太多太多...
我Lock一Lock返部電話...放返喺床頭...

望一望陌生既天花板...望一望塊窗簾...望住仲係黎明既天色...今日係星期六…唔使返工...

返工...返工...一諗起返工就頭痛...

尋日以為阿Ken出事...就講都無講低聲鳩衝左過去...

成個下午都唔見左人...電話又無打個返去...

星期一返到公司都唔知會點...
好大可能又俾賈老闆捉入房性騷擾...

隨時要出賣肉體都唔掂...

唉...真係諗一諗頭都爆...

為左個賤人搞到自己一身蟻!傻的嗎?!

唉...真係好後悔!

因為擔心個賤人出事而逃工,完全無諗過後果...

真心講你話係唔係何等硬膠?!
不過如果唔係今次呢件事,我都無機會撞破阿Ken既好事...

你話係唔係整定?

你話呢D係唔係就係傳說中既必然的偶然?

唔知喇~可能啦~

不過講真嗰句...而家諗一諗...其實阿Ken都唔係真係話咁好...
其實呢半年以黎...我時不時都有諗過阿Ken會唔會背住我出去出面偷食...

每次聽見阿Ken講話同班兄弟飲野,我都會諗佢會唔會同D MK妹“合巹酒飲左咁就入左診所”...(唔知我講緊乜就自己上YouTube聽下“喜愛射毛”)

當然,每次呢種諗法都只係喺我腦海之中一閃而過...

因為我會覺得...阿Ken咁大個人,唔會好似仲係十幾廿歲死MK咁,以為周圍食女就好威威。

你都唔係唔知而家D女幾咁核突!

一個唔好彩搞到周身病就真係唔慌唔威威食雞。

到時真係“唔怕核突咁咪岩班笨柒囉”~(都係嗰句,唔知我講緊乜就自己上YouTube聽下“喜愛射毛”)
曾經聽過個好姊妹咁講:「女人揀男人,最好揀個玩到厭晒既~因為你唔知有邊一日,你個好好男人突然開竅識得走去玩~」

我真心明白呢個道理~

係我估唔到阿Ken仲未玩到厭~仲未想定性落黎姐~

原來一直以黎,都係我睇錯人...揀錯路...

或者真係ManYan講得岩...

『條路自己揀,仆街唔好喊。』

今晚出完

三句預告

[Day 06-頭也不回] PART 02

望住塊陌生既天花板諗下諗...

諗下諗下又呆下呆下...
已經將[Day 06-頭也不回] PART 01 Upload上Facebook同紙言

碌野好長
早 得15度
唔知點討論你地個話題 搭唔到嘴

十五度咪好囉
呢邊三十五度喇
咩話題

就黎熱到要裸睡訓

妹妹習慣俾人溝開所以搭唔到咀

做囡囡幾咁好

呢到啲人唔係仔多就姼,我都係出返去先

從來沒我份

毒撚 在家
早 得15度

十五度咪好囉
呢邊三十五度喇
咩話題

就黎熱到要裸睡訓

做囡囡幾咁好

從來沒我份

毒撚 在家

我冇俾人溝開啊

碌野好長

18mm
已經將[Day 06-頭也不回] PART 01 Upload上Facebook同紙言

遲d幫你睇埋上一part

十五度咪好囉
呢邊三十五度喇
咩話題

就黎熱到要裸睡訓

做囡囡幾咁好

從來沒我份

毒撚 在家

我冇俾人溝開啊

Okkk 係溝開人

碌野好長

18mm

呢個女人成日記住18mm
早 得15度

十五度咪好囉
呢邊三十五度喇
咩話題

就黎熱到要裸睡訓

做囡囡幾咁好

從來沒我份

毒撚 在家

毒撚毒自在家中
早 得15度

十五度咪好囉
呢邊三十五度喇
咩話題

就黎熱到要裸睡訓

做囡囡幾咁好

從來沒我份

毒撚 在家

我冇俾人溝開啊

你追動

碌野好長

18mm

好長好長

遲d幫你睇埋上一part

十五度咪好囉
呢邊三十五度喇
咩話題

就黎熱到要裸睡訓

做囡囡幾咁好

從來沒我份

毒撚 在家

我冇俾人溝開啊

Okkk 係溝開人

主動

碌野好長

18mm

呢個女人成日記住18mm

難忘
跑完步上水
跑完步上水

有無遇到囡囡一齊跑
跑完步上水

好耐無做運動😭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞