【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(十)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
「嗄...有蛋白質丫...嗄...顏射可美顏丫...嗄...」望住Prince條巨棒喺我面前震下震下...

馬眼仲有米白色既精液流出...

好似叫我幫佢含咁...好似叫我幫佢用口清理咁...好似叫我啜埋D精液出黎咁...

不過我先唔會咁做~

「仲講喎...衰人!要快D洗返乾淨塊面先得喇!」我推一推開Prince!著返好條白色底褲就沖入廁所洗面!
“曬”我開大個水嚨頭...伸塊面埋去...

不斷用清水沖走面上既精液...Prince既精液...

要沖得乾乾淨淨...要沖得不留痕跡...

因為等等仲要...等等仲要去搵皓傑...

Prince明知我一陣仲要去搵皓傑架嘛!都仲要顏射人!正一衰人黎架!
我不斷咁沖...不斷咁洗...

沖到塊面再無黏黏地既精液...洗到乾乾淨淨...

抹乾塊面...整理一下身上套校服...

確保全身上上下下前前後後內內外外都整整齊齊並無留下岩岩搞完野既痕跡之後...

「詩琳~」我聽到身後傳黎皓傑把聲...

我轉身一望:『皓...皓傑?!』
我望到仲著住校服既皓傑就正正企左喺我面前!

「要你等咁耐都真係唔好意思喇~鬼叫Miss Lee係都要捉住我做埋條數先肯俾我走...真係好Sorry~好Sorry~」皓傑摸下摸下個頭,又向我九十度鞠躬道歉...

『唔緊要~唔緊要~我都唔係等左好耐咋嘛~』其實要道歉嗰個...應該係我...

我趁住你要補課既呢段期間...走左去同...

「今日終於都無Prince喺身邊做電燈膽喇~我地終於都可以過返日二人世界喇~係唔係好開心呢?」皓傑拖一拖住我隻手...

拖住我隻頭先幫Prince Chok過巨棒既手仔...
『嗯嗯...』我有D唔係咁好意思...

我有D唔係好想俾皓傑拖我隻岩岩先幫Prince Chok過巨棒既手仔...

我有D想縮開...我有D想放開...

「詩琳?做咩?做咩好似...面有難色咁既樣既?」皓傑溫柔咁摸下摸我塊面...

摸一摸我塊...岩岩先俾Prince顏射完既面豬登...

『無…無...無丫~邊有姐~』我縮一縮開...怕會俾皓傑摸到仲有D黏黏地...仲殘留住黏黏地既精液...Prince既精液喺我面上...
「嗯~無就最好喇~」皓傑帶住溫暖既微笑望實我...

『嗯...嗯...你岩岩先補完課都攰架喇~不如我地搵個地方坐下咯~』我都係將注意力放返喺皓傑身上好D...

我要對皓傑好D...

「嗯~好丫~不如我地去市中心間Yogurt咯~你最鍾意食Yogurt架喇~」皓傑拖一拖實我...

『嗯嗯~好丫好丫~』我要對皓傑好D...我要對皓傑好D...
同皓傑一齊既時候,我都要諗佢多D...

我都要令皓傑開心D...

我都要令皓傑幸福D...

我要做一個好好既女朋友...

我係皓傑既女朋友...
拖住皓傑隻手行...佢總係會捉得我好實好實...

實到出晒手汗...我地兩個都出晒手汗...

其實我地兩個都好大手汗...

之不過...我就唔係好介意...

但我會覺得...有D奇怪...
對皓傑黎講...係一種愛不釋手既感覺?

一種好似捉緊了...唔願放手既感覺?

定係怕一鬆手...我就會唔知飛左去邊....

我唔知皓傑係點諗...

但喺我既角度之下...我會覺得係後者...
『等我幫你買丫~』一黎到市中心間Yogurt,我就主動咁想出去買野食。

「唔好唔好!等我幫你啦~」但皓傑就雙手搭一搭住我膊頭,撳我落張凳道。

『唔好唔好~等我去買啦~』我摸住皓傑隻手...

「唔好唔好~等我去啦~你係我女朋友黎架嘛~等我黎服侍你啦~乖乖地坐定定等我~好快就有野食~」皓傑摸一摸我把秀髮之後,就行左出去...

我望住皓傑既背影...

望住皓傑幫我整Yogurt...

皓傑真係好細心...
任何時候既皓傑...都係咁細心...

只會對我一個咁細心...

知我鍾意食純味既Yogurt...永遠唔會落錯綠茶味...

知我鍾意食車厘子...永遠唔會落錯士多啤梨...

知我鍾意食熊仔糖...就會放得靚靚仔仔咁...一隻一隻咁坐喺座Yogurt山上...圍住座Yogurt山黎坐...

仲會灑好多一粒粒彩色既朱古力粒上面...

係一粒粒…細細粒...唔係一條條嗰D...
皓傑都會分得好清楚...記得好清楚...

只係對我...只係有關我既事...皓傑都會好上心...

望住皓傑既背影...幫我整Yogurt既背影...好似越黎越遠...

「皓傑...」

離我越黎越遠...

「皓傑...」

越黎越遠...越黎越遠...

「皓傑...皓傑!」

皓傑既背影開始變成灰色...分裂...粉碎...飛散...

今晚出完

三句預告

當我再次有返意識...

當我再次睜開雙眼...

『皓...』呢道係...
點解唔係即刻同皓傑再黎一戰

你令我諗返起一件親眼目到既真人真事

文please

文please

文定老母

文please

文定老母

小狐狸一返返嚟就要重甜

文please

文定老母

小狐狸一返返嚟就要重甜

好眼訓 想清醒下

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞