【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(十)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike

上回講到詩琳感覺得到身後有一個身影~有一個人~
回頭一望,原來係ManYan~
ManYan見詩琳好似有D野,就請左佢上自己屋企~
上到ManYan屋企,詩琳就見到有個十五六歲既男仔~
詩琳諗起呢個就係ManYan既細佬~豪仔~
豪仔好似好怕羞咁~
ManYan就借D衫俾詩琳~等佢沖個靚涼換~
詩琳沖完個靚涼,就同ManYan講自己既帽事~
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

我自己屋企...返去我自己既屋企...

無可能...無可能返去...

嗰個唔係屬於我既屋企...

好細個既我,親生老豆拋妻棄女同左第二個女人遠走高飛...

而我同親生阿媽係唔係雙依為命?

邊有講得咁好聽...
我阿媽帶住五六歲既我都成日嫌我佗手掕腳阻住佢搵食...

直到阿媽搵到個做老闆既男人...仲怕要帶住我喺身會嫁唔到俾呢個男人...

之不過個男人就話唔介意養埋我...

真係咁好死?

梗係唔係啦...

個男人只係想買大送細...試下嫩口野...食埋我隻豬...

嗰隻畜生...
我自己屋企...返去我自己既屋企...

無可能...無可能返去...

嗰個唔係屬於我既屋企...

好細個既我,親生老豆拋妻棄女同左第二個女人遠走高飛...

而我同親生阿媽係唔係依為命?

邊有講得咁好聽...
至於我阿媽知唔知?

佢點會唔知?

就喺佢話俾隻畜生聽有我呢個女既時候,隻畜生既反應都話左俾我阿媽聽一心係想搞我...

仲要係志在必得...

而我阿媽都將我當成係佢既籌碼...嫁俾呢隻畜生既籌碼...
我俾隻畜生強姦既事...從來都無話過俾我D男朋友知...

實際上...我就只有講過俾ManYan知...

就知得ManYan一個知...

「嗰個咁既家...真係俾你都唔好再返去...」ManYan一面擔心咁既樣望住我,擰下擰下頭...

『嗯...打死我都唔會再返去...』嗰道根本就唔係家...

嗰道係一個地獄...

充滿禽獸既地獄...
除左話有個推自己個女落火坑既阿媽...食幼女既畜生後父...仲有一個跟機既哎吔阿哥...

無錯...畜生後父都結過婚...仲有一個仔...

哎吔阿哥都係大我幾年...當佢知道佢老豆搞過我之後...就時不時都借頭借路摸下我...

喺我做緊功課既時候又摸下我個頭...

初初我見佢都唔係咁過份...就當係關懷既一種...

但佢見我無乜反抗又大膽D摸下我膊頭...摸下我背脊...摸下我條纖腰…

越摸就越過份...摸落我D重要部位...
果然係犬父無虎子...

個老豆係畜生,個仔都唔會係人...

我就梗係唔會俾佢再進幾步...

好彩既係呢個哎吔阿哥膽唔夠大...唔敢夾硬黎...

唔敢好似佢老豆咁...強姦我...
「唔緊要唔緊要~嗱~如果你唔嫌我呢道地方細既話,搬黎呢道住住先~住幾耐都得~」ManYan掃下掃下我膊頭。

『真係可以?』我就有D唔係咁好意思...

總係好似因為自己既感情問題打擾到好姊妹既生活...好似唔係咁好咁...

「有乜所謂丫~好姊妹遇上左個衰男人,我就梗係會借個屋企出黎俾你遮風擋雨架啦~換轉係我,你都會咁做啦~下話~」ManYan攬一攬住我。

『當然啦~』如果可以既話,我都一定會幫~
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞