【甜甜地既愛情故事】《港女FF妄誌》(十)

1001 回覆
11 Like 3 Dislike
岩岩返屋企之時上樓梯轉角撞到個學生妹

Wing定Gigi

GiGi

佢仲要含羞答答咁翹一翹自己D頭髮

有冇硬左

硬晒

上回講到詩琳梳洗完~
寄人籬下就要做返D野~
詩琳就去煮返個早餐俾ManYan同豪仔食啦~
煮煮下期間,ManYan醒左仲搞住詩琳添~
一邊傾下傾下~煮下煮下~又諗下好耐都無認認真真咁煮過早餐俾人食~
呢D係唔係回復單身生活既轉變?
跟住既劇情發展又會係點呢?

準備出文

一邊諗下諗下,一邊煮早餐。

豪仔都梳洗完,著住件黑色Tee加條黑色運動長褲行返出黎...

「咁耐架?喺入面打J丫?」ManYan勁唔耐煩咁~

「痴痴痴痴痴…痴線啦!」豪仔就勁怕羞咁~

兩姊弟就係咁架喇?
平時既佢地,都係咁肆無忌憚咁講埋D色情野架咩?

由細到大都係咁架咩?

唔會覺得尷尬架咩?

或者真係唔覺得尷尬掛~

反正都一齊生活左咁多年~
之不過...ManYan大過豪仔咁多,唔會有代溝架咩?

喺豪仔仲未知咩係性之前,ManYan已經破左處...

喺豪仔識得打J之時,ManYan已經係老江湖...

咁講法...大家個溝唔係應該會又闊又深先至係架咩?

點解ManYan仲可以咁肆無忌憚咁同豪仔講埋D咁既野架呢?

唔...

或者就係因為ManYan已經係老江湖,先可以將D尷尬說話咁自然咁講出口~
與此同時,豪仔都會怕怕羞羞尷尷尬尬咁~

不過咁樣都唔錯丫~

起碼都叫有個身經百戰既家姐教佢野丫嘛~

第時真係同個女仔情到濃時,都唔會尷尬到唔敢再行前一步~

不過呢D野我都係恨唔得咁多架喇~

鬼叫我無細佬咩~
繼續一邊諗,一邊煮~

我仲煮多左三個公仔麵~

好快就等到ManYan都梳洗完~由浴室行返出黎~

咁耐都無真真正正咁落廚,好彩都無失水準~

我就將三份早餐都放到去細小既餐檯上:『有得食喇~』
ManYan就一個箭步跑過黎:「正呀喂~」

豪仔就怕怕羞羞咁行到埋黎坐一坐低,望一望...

『試下我D手勢~睇下岩唔岩胃口~』我就溫柔咁對住豪仔笑一笑~

豪仔就怕怕羞羞咁又面都紅晒咁點點頭~

有家姐一直陪伴住成長既都怕羞成咁既樣~

你話嗰D由細到大都未接觸過女人既毒L會係點?

真係唔敢想像~

睇黎距離世界末日不遠矣~
「咁我就唔客氣喇~」ManYan一叉就叉住條腸仔放入口,「嘩!正呀喂!煎到外脆內軟咁~果然係玩腸高手丫下~」

『喂!正經D啦!』我拍一拍ManYan隻手!

呢個ManYan真係丫...

喺自己細佬面前自己衰就好啦!

唔好搞到我俾豪仔既印象都好似你咁先得架!
「哎呀...痛痛痛...」ManYan一邊摸下摸下自己隻手仔...一邊含住條腸仔...

十足十含J咁既樣...

老江湖果然係老江湖...

食條腸仔都食得衰過人...

或者呢D就係慣左口勢啦~

而豪仔就好似乜都唔知咁,一頭問號咁望一望我同佢家姐~

呢種天然呆又真係幾可愛既~
話時話...而家D男仔係唔係真係遲鈍D架呢?

豪仔今年都十六歲架啦~

一定知乜野係“澳門首家線上賭場上線啦”架啦~

又有個老江湖家姐周而復始咁喺佢耳邊講D衰野~喺佢眼前做D衰野~

無理由仲係呆下呆下咁,乜都唔知咁~

就算知道又或者Get到都只有尷尷尬尬怕怕羞羞咁~
所以話,而家香港D性教育真係唔多掂~

你睇我地公司D教材都知~全部都只係教你“男人條陰莖勃起插入女人陰道內射精就會懷孕”~

來來去去都係得嗰幾頁~

講多幾句教多幾步都無~

更莫講話前戲要做足~

唔濕又點插呢?

真係失敗之中既失敗~
公司D教材...

死啦...又令我諗起星期一返到公司都唔知會點添架...

「喂~今日放假,有無邊道想去丫?等我陪下你啦~」ManYan含住條腸仔口噏噏咁講~

我今日...

『我今日丫...我今日諗住返去執返D野...」我諗越快執好越好...

呢D野都係唔好拖...
「返去執野丫?咁使唔使我陪你丫?」ManYan好認真咁望住我。

『唔...唔使唔使~我自己搞得掂既~』ManYan突然咁認真,搞到我都有D嚇一嚇...

「真係唔使?你自己一個...真係搞得掂?」ManYan仲係一面關心咁...

『真係搞得掂...我自己一個真係搞得掂呢~』點會話搞唔掂丫~

又唔係第一次...
唔係第一次由男朋友屋企搬出黎...

每次同男朋友分手,我都係自己一個執野走...

人地睇住我執又好~自己一個偷偷地咁執又好~都無問題~

就算有人拉住我唔俾我走...就算有人攬住我唔俾我走...我話要走就走...無人留得低我...

可惜我不是水瓶座~
「咁好啦~你話搞得掂就搞得掂啦~」ManYan又好似好放心咁繼續含住條腸仔咬下咬~

其實...我都明點解ManYan都有咁既擔心。

因為...我知道ManYan係水瓶座...

ManYan試過有幾次同之前D男朋友分手,正要執野走之時,俾人攬一攬就衰心軟留返低...

其實都唔止係ManYan...

其實有好多女仔都係咁...
好多女仔都係衰心軟...

就算個男人點衰點賤格點仆街都好,只要俾佢攬一攬...攬到實一實...攬到個心都軟埋...無力再反抗...

只好留低...再準備受下一次既傷...

俾同一個人再傷多一次...兩次...三四五六次...

或者除左我之外...個個女仔都係水瓶座~

今晚出完

三句預告

豪仔切下切下塊火腿...又諗下諗下...

諗下諗下又偷偷地望一望我...

好似有野想講…有野想問…
原來你這樣珍惜我
豪仔想食姐姐
呢幾晚咁少人嘅?
原來你這樣珍惜我

到底是為甚麼分手你很清楚
留名睇豪仔破處
豪仔想食姐姐

姐姐想食豪仔
呢幾晚咁少人嘅?

考試期間大家都忙住溫書
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞