iphone 13 /pro max/pro 叫春區

1001 回覆
99 Like 45 Dislike
咪買部pocophone用住幾個月先...唔係點???
緊係等啦,我覺得xs應該可以再戰幾年,出左2年幾就快3年,同lag字完全講唔上關係,load野又好快,係HDR同夜拍差dd,我依家係個鏡頭cmos入左兩粒塵,諗緊整唔整定換機定係唔理佢繼續用,平時影相唔係對純色野唔覺眼,對純色就出事,我諗如果等13出除非有乜特別野,唔係都可能繼續用xs
希望有touch id 我部7plus用咗4年半
出touch id佢點大賣apple watch
仲話今年產量高過12 我都想知佢第一水如果無touch id用乜吸引人換機
7 plus用家等緊上13 pro
上星期電訊商打嚟
sell個仲平過我用緊嘅4.5G plan既5G plan
已經準備好迎接13 pro
快啲出啦
如果影相好大改進應該多人買
師兄又話唔換
點會 我地會戴永遠
用消費卷換13pro max, 下年trade機再換14pro max
重用緊8 plus
不過因為相機好想換,暗少少影相乜撚嘢都影唔到
預計要補幾多錢
新機價 - 5000消費卷 - 你現有機嘅trade價 = 補錢價
我都用緊X
上兩個禮拜去左換電
準備再戰兩年
我都係X
換左過一排都係咁
長期帶尿袋算
唔會啦 個撚個攝影師咩
咪又係打下卡po ig
12pro max想換13 pro
同埋5g 好食電,唔個細機頂到幾耐
所以平時都係4g 多
換咁密
14pro max先係我個目標,今年換係用左個消費卷同玩下新野
11PRO MAX應何去何從
換啦,襯依家11pro max個trade 價唔差,再過一年,11pro max再trade又跌價,不如今年trade,
換到14pro max就應該可以停落嚟,兩3,4年
快D到9月
Max 可以要去到10月11月先有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞