iphone 13 /pro max/pro 叫春區

1001 回覆
99 Like 45 Dislike
小米銷量都趕過你。雖然遲啲買三星
想換,120hz等了好久
邊部機有120hz即換
我同你一樣
買promax 定就咁13?
我xs max新出到依家都係88
你搞清楚先,apple如果鬥銷量,從來唔唔係第一,二。
如果銷量高就叫好嘅,比喻成衣業,咁全世界最好嘅衫,應該係uniqlo, zara, h&m
Pro啦 max太大
用緊x就黎頂唔順
同埋好鐘意佢轉番iphone4個機身設計
X初代三文治板有設計缺陷,好易過熱,而且個初代三叔oled mon 好易有綠線問題,真係要換了,你算捱得耐
依家仲買12好似好on9
但佢隻紫色好吸引
搞到用緊11pro max都好心動想換
今年有無新se
無 得mini
真 而且iPhone既耐用穩定同qc
其他牌子拍馬都追唔上
所以我work phone 會揀iphone, 主機會揀s21u 就係咁解
iphone 所有嘢都好穩定,而且生態圈好成熟,基本上佢有嘅功能係可以用到盡
要玩特別feature 嘢嘅咪玩an 機,無衝突
屌多18% 12 pro max想轉
換啦,淨係120Hz、X60 5nm 5G高通Modem都值回票價(如果有既話)

BTW 想佢個Mon更新下mini-LED,解像度ppi幾年冇分別
想知門市係咪最早都要10月底先有貨唔洗搶
出面啲買gift card post亂到
有啲買到有啲又屌撚曬鬼
其實不如入錢去Tap & go 再在AOS買會唔會冇咁煩
Apple 同t&g 同 alipay, 儲齊5000,直接去買算啦,唔使搞咁多野
*收
我知啊,但如果係在AOS 買咁就點都要入錢買la,因為Apple retail store 都唔一要會有貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞