iphone 13 /pro max/pro 叫春區

1001 回覆
99 Like 45 Dislike
Are your ready?
係衛訊出機會唔會好on9
佢可以分開碌
無問題呀,用到消費券就得
諗住分開兩個人碌5000消費劵咁買
iPhone 13同s21 ultra邊部好呢
S21 ultra
你都知呢
100%嘅答案,係人類都知
上年嘅情況係。你預max最遲先買到就好
Pro max好似好鳩大部
Pro已經夠
你可以去鋪玩清楚pro同pro max size同重量嘅分別,再決定邊部最適合自己。
Pro max仲要幾重下,好似塊鐵餅咁
係好大部,其實鬼佬都覺得佢大部

「 I already know what some iPhone users are thinking “well, if you choose to use a phone with a huge screen, then you have to sacrifice on ergonomics.”」
其實唔係好啱亞洲人用,尤其是香港人返工放工搭地鐵要單手滑手機,一定跌落地
反而唔係,亞洲人先鍾意呢啲大機,鍾意追科技,貴就叫好呢啲心態
鬼佬更重實際。
冇話亞洲人唔鐘意用,係話唔啱亞洲人咁細嘅手型
最緊要自己清楚自己要咩,揀適合自己嘅嘢,咁買邊部都無所謂。
Sure?
Apple官網係咁寫,你可以上去睇睇
隔離po講緊用消費卷買唔到卡
iphone 13 mini im coming
using iphone 11 so fucking heavy
咁唔買卡,直接係apple用消費卷買機就得
https://www.hk01.com/數碼生活/644174/5000消費券買iphone攻略-apple-store收八達通-這平台回贈最高
7月頭,都講緊係可以買到gift card, 依家又變到唔得?
不過唔用卡都可以,拎左兩期錢,直接買就得
其實Plus機Size嘅11 Pro Max真係極限
226g真係黐撚線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞