iphone 13 /pro max/pro 叫春區

1001 回覆
99 Like 45 Dislike
點解要整咁長密碼?好煩喎
細機好難大電喎,巧婦難為無米炊,細電再點慳都係唔夠用。
我因為電量問題,都要出max機。即使我最鐘意嘅size, 係pro嘅size
我都明,但又接受唔到用大機,所以叠埋心水買外置電
純粹唔想用幾個數字既密碼,俾人一望就記得
咪係 一覺唔該被宇宙國安法收咗皮點算
照你咁講要買嘅未有BTS 都照買啦
啱會等BTS
一係你買pro機,再用battery case, 咁都ok
職安真漢子👷🏻‍♂️
13係外國係不利數字,今次好似叫Iphone B

iphone 13 series
自己睇返之前啲發報會同bts個期啦,嘈
大家都應該多留意,就算冇辦法100%防止,都要增加啲賊同恐怖分子爆你機既成本
黃之峰部xr, set得4位數🤧
有啲野唔懶得,尤其知道有人出過事之後,大家盡做啦
冇人同你嘈囉
其實iphone都有佢嘅問題,Android 入密碼係直接出個keyboard 任你set咩都得,iphone相對單調好多。唯有set長啲穩陣啲
冇用an機,唔是好明,iPhone都有得出keyboard架,我都係用keyboard入密碼
係有得教,但多數iphone友都淨係用數字多
無可否認淨出數字鍵的確係比㩒keyboard方便啲嘅,而face id 同touch id又再方便啲
我又跌壞咗8plus個moon
算啦
九月換啦
用緊11pro 最近差唔到電 去咗搵精靈話有枝針跌咗落去唔平 所以差唔到 整要4千 建議我用wireless charge就算
啱啱買完個wireless係到諗咁我咪冇得訓教一路差電一路玩電話
諗緊好唔好轉13 但又覺得我部11pro用得好開心…
其他硬件都冇問題 係得差電位個到衰咗
呢個情況大家建唔建議轉
屌佢啦,整個差頭要4000,佢岸鳩?!
我係你就出去整左佢,頂龍咪幾舊水。
繼續用多兩三個月,出新機就拎部11pro出去賣左佢,轉新機!
橙色又叫春
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞