iphone 13 /pro max/pro 叫春區

1001 回覆
99 Like 45 Dislike
唔淨果2個月
有冇用緊7plus/8plus嘅巴打
覺得pro max嘅手感同而家差唔多

原本想換pro
而家1516好唔好換13 pro max
我用緊8plus啊
我諗住換pro就夠
因為我手細
係啊所以好期待
你用開大機就梗係用大機,啲電量可以放題咁玩,爽爆!
小妹都會換max
Pro個mon其實同8plus 差唔多size,
係啊所以我夠用了
女仔都係放手袋多,你如果買埋個massafe磁石電,咁真係玩撚晒,方便到痴線
但你男仔黎喎 硬擦膠
會唔會唔方便呀
我指我回緊果位絲打。
同埋小妹都係真絲
你再扮女人我實插撚死你

btw pro max袋落褲袋唔會un住咩
XS MAX玩音game好撚lag
快手出啦
唔會,你個褲袋有返咁上下深。
如果你用magsafe就un, 所以買大機,夠你一日放題咁用,唔使煩再用叉電問題。
二代三文治板始終散熱都係唔夠好。無辦法,換左佢一了百了
好,信你一鑊
有現貨時,係去apple store玩過部機,袋下部機再決定買pro定max
反正到時你去買用消費卷都要去apple store
Pro max好撚重喎有j絲打,真係接受唔到,pro就真係唔錯既,12就不考慮啦,唔湯唔水。

同埋我覺得好有問題既係,其實大mon同細mon睇既野差好少,因為所有野都係按比例跟mom size放大左。例如假設mini個keyboard佔display 40%,其實pro 同pro max都係40%,呢樣好on9。

如果係absolute size 既話,咁就更加抵屌

利申用緊mini,除左電量冇投訴,夾住舊磁石電其實都手感唔錯
有現貨時,係去apple store玩過部機,袋下部機再決定買pro定max
反正到時你去買用消費卷都要去apple store
Pro max好撚重喎有j絲打,真係接受唔到,pro就真係唔錯既,12就不考慮啦,唔湯唔水。

同埋我覺得好有問題既係,其實大mon同細mon睇既野差好少,因為所有野都係按比例跟mom size放大左。例如假設mini個keyboard佔display 40%,其實pro 同pro max都係40%,呢樣好on9。

如果係absolute size 既話,咁就更加抵屌

利申用緊mini,除左電量冇投訴,夾住舊磁石電其實都手感唔錯

其實買max 真係純貪佢個放題電量,由其去旅行,影相,有充足電量好爽。
Spec一樣,如果唔介意電量,老實pro真係好揸手好多,單手打字輕鬆好多。
Agger,講電一定係多多益善,gay cook可摸耳出部細機大電
追返po覺得樓主話攞5000蚊買13
跟住下年出14就trade in部13加啲錢換14
之後部14就可以長揸
最撚抵玩
係,你真係有認真睇
諗起就興奮了
本身r爆頭諗唔到嗰5000點使
利申揸住8plus
雖然冇咩大問題 都仲好順
一樣咁大,不過就重好多。你到時去鋪玩清楚先決定。真係幾重
換左佢啦,一齊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞