iphone 13 /pro max/pro 叫春區

1001 回覆
99 Like 45 Dislike
我自己就多數 AOS 買再送上門, 好少去 Store 買
但之前同人傾開, 佢哋係話如果係上網攞籌去買, 就最多唔知開兩定三部咁, 都係唔啱就冇, 如果係就咁 walk-in 就無限換新機, 當然係精靈都睇到有 defect 先可以, 如果見你玩嘢擺明冇問題都要開過部, 都係最多開兩三部比你

以上兩者都係一開始要比晒錢先, 有問題就即場 void 單退錢, 你再重新比錢再開過部比你
你講緊apple store定豐澤?

何謂唔啱心水?俾咗錢碌咗卡冇得取消交易,只換不退

好似要有合理理由先俾你換,e.g.花咗、崩咗
係apple store
我唔肯定係要先比錢定後比錢。
上次我去買機,都係問佢想開多部睇睇,
佢即時reject左我
總之佢只會開一部比我,岩就買,唔岩就取消交易。
唔會比你開一部以上揀機。
x60 modem 一定係
Sorry未試過喺apple門市買iPhone 想了解吓樓上s討論緊嘅開盒問題
姐係去門市買嗰陣精靈係會開盒比你睇吓有冇問題
買家覺得有問題嘅話就會開過盒?
理論上係
又冇touch id 係咪可以直接屌12 pro max
唔係,我經驗係佢只開一盒。
你睇清楚部機,岩就買,唔岩就取消交易,下次再黎過。
即場佢係唔會再開另一部比我揀
我買11pro max 金色時
第一次開發現鏡頭有塵
精靈即場開另一盒俾我
唔係,我經驗係佢只開一盒。
你睇清楚部機,岩就買,唔岩就取消交易,下次再黎過。
即場佢係唔會再開另一部比我揀
咁我前過你,我當時係買xs, 咁可能政策變左。
最好買之前問清楚靈精,咁最穩陣
我就係咁
戴口罩 用乜鬼 face id?
咁都得
咁開左但唔要既機點 當二手拎去回收?
樓豬你覺得今年難唔難預購
Repack返當新機賣
你果次似俾人玩喎
難,13系預左係部公廁機
我樣衰,只能有呢啲對待
難,又點公廁?
大把人換呢代機,多人買,唔成為公廁機都難
又下一代?講撚左幾年喇喎
x60可以食CA,但依家香港冇台做到5G CA

同埋對比x55唔知慳到幾多電,7nm vs 5nm
相機模組呢
應該跟返上年咁

10月發佈,10月開賣iPhone 13/Pro
11月開賣iPhone 13 mini/Pro Max
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞