iphone 13 /pro max/pro 叫春區

1001 回覆
99 Like 45 Dislike
Pro max 可能要等多個月,上年好似要11月先買到

有冇話咩日子開賣
我唔用大機
120hz同60hz mon 可能差成2個鐘使用時間(根Android 嘅情況睇出黎)
3 同 SMC 個 5G 都係垃圾, 另外兩個 C 台個 5G 其實幾 ok 嘅
IPhone 6s Plus upgrade
邊有咁快知, 只知今年冇好似上年咁延遲出
我薯嘜撚,淨係覺得佢好流,plan又貴,我用返4g plan最低屌

Thx
消費卷留返買機使唔使換做gift card?
一黎電大左,二黎60hz估計又可以多2個鐘時間,正呀個續航,放題任J
要,買晒gift card
可唔可靠最想係touch id 依家唔出 真係換電再戰一年算 利申:7plus
12就話意外姐,今年都唔出真係可以曬氣
咁都唔緊要,啲gift card下年用都得嘅
係出面整過既話apple係唔會幫你整
同埋我唔明,點解到左13,影相都仲會有inner reflection
等佢出touch id 先換果啲真係唔洗諗換機,用8用到留俾個孫
電其實12 pro max已經夠,反正隨時可以叉
相機除非幾級上,否則好DD唔再吸引
mon已經夠大,大多小小唔吸引
所以都係等無咗個瀏海先換
點解後面個design可以咁柒
暫時xperia 3個背機係最靚仔
利申se 2
冇touch id點換
正路過咗BTS 先有發怖會
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞