iphone 13 /pro max/pro 叫春區

1001 回覆
99 Like 45 Dislike
重要嘅嘢都爆晒啦,冇晒秘密。告唔告都係咁
唔知11pro trade到幾多錢
之前年年都有 parts / 外殼睇吓, 今年冇晒
會唔會其實今年係有touch id
但呢個消息太重要 爆料人驚畀apple告
所以無爆到出黎?
https://www.pcmarket.com.hk/iphone-13-protection-case-showing-change-of-size/
有呀,年年都有,結果都差無幾。
好多廠收到呢啲風都會搏,照出啲外殼,一中左就可以食到第一水,好和味。係有風險但回報高,好多廠都照搏照出
「抬頭吧 黑暗過會是晨曦
懷著樂觀總有轉機」
更多更詳盡歌詞 在 ※ Mojim.com 魔鏡歌詞網
新疆迅粉絲
我意思係 iPhone 本身個殻, 唔係保護殼
非,單春蛋治粉絲
都有呀,網到流出晒,模形機款,外款,咩都有。
年年都流出 年年都中
真殻喎, 唔係 dummy, 有冇 link?
12會落架,但門市會有少量貨尾,全系列一律減800散貨
網上流出啲殼真唔真我就唔知,但個個流出果啲都話係真架啦。最後咪等開估囉

淘寶流出我覺得9成真
好多配件廠收到風都會搏,照出啲外殼,同啲配件。一中左就可以食到第一水,好和味。
係有風險但回報高,好多廠都照搏照出!
最近幾代iphone都係發佈會前一個月流出哂堅料,所以呢個月d料應該最堅,加大鏡頭,細m字額,120hz,冇屏下指紋,係咁上下
膠兄
日本巴打
一年一機正常,我年年換洗撚洗等下年又乜又柒,等得嚟蚊都訓la
唔理有冇touch id la快撚啲出
而家開設定都彈App屌你老母
本身年頭實牙實齒話冇Touch id唔撚換
但而家開乜柒都彈App 又倒水頂唔撚順

利伸 用緊6s+
6s+ Ram太少了,點應付到2021年嘅要求,換機是時候
想問下目前既情報係咪pro 會冇左藍色?

舊年有想換但佢換哂新件食電量大左買唔落
今年功耗改善左想買了 覺得藍色最好睇
應該係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞