iphone 13 /pro max/pro 叫春區

1001 回覆
99 Like 45 Dislike
8P等緊換
係咪有粉紅色?

傳緊,13有機會大。pro一定無粉紅
橙色
會唔會倒水咁 我一樣係X, 77%
一日差兩次電
所以好多仲用緊iPhone 6唔想換機冇用個home button同touch id
舊年11 Pro Max 64GB>12 Pro Max 128GB補$4,500左右

今年應該最少補$4,000,除非新機未出前放走部12 Pro Max會多返幾舊水
根據外媒Radoslav Minkov預測,今年新iPhone 13最快將會於9月第二個星期二、即9月14日舉行發表會,並於9月17日開放首波預購、 9月24日正式推出。

由於蘋果過往都在星期二進行發布新iPhone,並於10日後的星期五定為開賣日,所以不少果迷認為這個推斷相當合理,iPhone 13備有多種新功能,包括新增LiDAR拍攝鏡頭、120Hz顯示螢幕以及電池容量提升等。

預計iPhone 13價格會跟上一代售價接近,約6,999港幣起。
但我想換pro
真心用得咁辛苦為乜
6/6s一早夠晒期啦
6 2014年出
而家ios冇得update ram又唔夠 電又超倒水
用咗7年都值回票價啦
上carousell 放左去 伏下人
有冇買Apple care +
13 pro我嚟啦用緊11等120Hz
幾時出返舊版product red隻紅
LiDAR 12 Pro 系列都已經有, 13 pro 系列呢個有乜特別?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞