iphone 13 /pro max/pro 叫春區

1001 回覆
99 Like 45 Dislike
等apple 出touch id +120hz 先換就差唔多
Ming-Chi Kuo 最新係話 2022 iPhone 先有返 Touch ID 喎
旗機一定唔會出返實體 Touch ID, 因為 實體 Touch ID 係低階過 Face ID
如果有,實體或屏下都狗衝
一定係9UP
我諗好多人都會
想多了
希望有 🙏🏻
咁唔轉5G了
睇黎等4 5月好啲
年年都9吹架啦
即係有無touch id?好亂呀d消息,之前又話無
唔係要收左你錢先會開盒咩?點樣唔岩就取消交易
120hz宜家firm唔firm?
我果次應該係,比左錢先,佢拎一部新機比你睇。
我睇完問佢可唔可以開第二部睇下添。佢就拒絕左我。講明唔會再開第部比我睇。
話你如果覺得有問題,可以選擇唔買呢部機,佢幫我取消左張單,退錢比我。
最始我係買左,因為部機其實無問題,我純粹想睇多部先叫佢開多部黎睇姐。當然佢無比我咁做。
咁你可能因為你無講明點解想睇過部
我之前指明某個位有花痕,佢會開過另一部俾我
如果你可以講明有咩問題
佢會開過部
年年都放下呢d料
引人等下代
理論上係
唔係,我經驗係佢只開一盒。
你睇清楚部機,岩就買,唔岩就取消交易,下次再黎過。
即場佢係唔會再開另一部比我揀
唔係要收左你錢先會開盒咩?點樣唔岩就取消交易
我果次應該係,比左錢先,佢拎一部新機比你睇。
我睇完問佢可唔可以開第二部睇下添。佢就拒絕左我。講明唔會再開第部比我睇。
話你如果覺得有問題,可以選擇唔買呢部機,佢幫我取消左張單,退錢比我。
最始我係買左,因為部機其實無問題,我純粹想睇多部先叫佢開多部黎睇姐。當然佢無比我咁做。

你話你係咪屎忽鬼
一撚定冇touch id 你地唔撚洗發夢
6 plus 用家表示睇下 13mini 點先
有問題會再開,我試過係IFC買11 Pro Max鏡頭入麈,舊果部會退,之後開多一部全新機
之前iPhone 6都有試過,所以習慣一定walk in Apple Store + 即拆,有問題即換全新,出左門口再返去,就只會換service unit
你上次等左幾耐先有現貨買?
咁梗係唔俾
Touch id please
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞