iphone 13 /pro max/pro 叫春區

1001 回覆
99 Like 45 Dislike

📱
準備入手嘅兄弟,圍爐
Lm
仲用緊x 電得返72%
120hz
講返先,小妹今次想要13pro max, forecast 佢會有好嘅電量同鏡頭,120hz mon可以自己揀要唔要,我就一撚定會鎖佢係60hz, 有電量先可以做更多嘅野
真係愈出愈柒
用緊mini
傳緊今年未有under screen fingerprint, 要指紋鎖嘅要等下代。我都打算下年再換,計落條數都低玩
個鏡頭打斜會靚啲
大家買唔買gift卡?
冇指紋,逼人買apple watch
然後鏡頭勁少少,粒u快少少,M字細少少
班人又狗衝去埋單
120hz
under screen touch id
AOD

希望3個中2個
應該中間唔會有了,下年再換
有幾firm 無 touch ID
由11等到依家🤯
部6s今日收左皮,出12pro又唔係,等13又等唔到

仲用緊6 plus
除左鏡頭之咩無咩意慾換
但已經雙修緊有部影相唔差既安撞機
睇黎可以多戰兩年

利申 不過覺得12個殻幾靚
蘋果(Apple)自從推出 iPhone X 型號以來,後續型號持續搭載的瀏海設計一直被部分使用者詬病;令使用者欣慰的是,據許多傳言指稱,今年下半年將推出的 iPhone 13 系列,瀏海會明顯縮小,再提升一些螢幕占比。

有些使用者可能會期望,既然今年 iPhone 13 都縮小瀏海了,是不是可以期待 iPhone 14 完全除掉瀏海?《彭博社》知名蘋果產品爆料記者 Mark Gurman 最新報導,蘋果終究會在未來某 iPhone 版完全去除瀏海,但 iPhone 14 僅再縮小一些。

值得慶幸的是,明年 iPhone 14 系列新機,可能是首款 Face ID 與 Touch ID 並存的新機。Mark Gurman 指出,蘋果為了今年 iPhone 13 測試螢幕下指紋顯示功能,但可能不會出現今年版本,而是 iPhone 14。

其他傳言指出,iPhone 最快將在 2022 年重新搭載 Touch ID,透過搭載 Touch ID 感測器,iPhone 將更有效縮小瀏海面積;傳聞未來可能會利用其中一種方式解鎖,另一種生物辨識方式則是授權付款之用。
咁撚慘
張卡有冇時限架
年年都話有 touchid
無到期日,但好似唔可以同啲優惠一齊用
7 用家部機好lag一直等touch id
本身iPhone 已經少Ram, 7仲要得2gb ram, 換啦
問屋企人借部舊機頂住先
有無較setting ?

Setting > battery > battery health > Peak Performance.... 下面果行字仔

之前我都好lag 後尾頂唔順熄左之後就好好多

青春嘅眼淚,當年見到啲老細用呢部,好想自己都有一部。
家下路人一個。鍾意咩機想買就買到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞