iphone 13 /pro max/pro 叫春區

1001 回覆
99 Like 45 Dislike
淨係upgrade舊電都已經好好
留名叫春
開早左,唔知夠唔夠力維持叫到3個月
13 都應該冇乜驚喜
有邊年有驚喜丫,除左x果代整個個額頭,年年都係修修補補。所以格2,3代升一次差唔多
一路等緊13 但最近先又用1000整部x
應唔應該等14
iPhone 我就 4S 開始用, 用到 X 都係年年都買, 之後 Xs 同 11 就冇買, 冇乜驚喜真係買唔落手, 直到上年 12 有 5G 叫做有樣新嘢玩吓又有 3 鏡咁就買咗
用消費卷做補貼,依家換13,下年再trade 13換14,之後14就keep住用返3,4年,咁最低玩。

之前唔轉12都係等touch ID點知佢而家先話冇
明明用ipad嗰隻都得
iPad 果個唔係 underscreen fingerprint, 14pro系就應該有,跟呢個 flow岩架喇
Touch ID on button 係 low tech 過 Face ID, 旗艦機冇可能會用返
你見都係 iPad Air 有 Touch ID, iPad Pro 唔會有啦
除非真係有 Under display Touch ID 啦
路過一問
用緊Xs等唔等13
跟我個flow, 我都係xs換13pro,下年再換14pro
嚿電我覺得OK , 可以接受到
訂咗個magsafe 尿袋可以頂多陣
平時出街渣車可以叉住電, 公司又會駁住電所以電量我一日好夠用
係喎,有magsafe, 到時買舊黎用下都好
補幾多
就算用緊咩機, 只係等兩三個月, 正常有理智都等 13 啦吓話
我驚冇貨等好耐啫
請參考依家trade機價單
依家都炒唔起架啦,xs, 11, 12成三代,有邊代會無貨
用緊 5G 幾食電, 我仲要開 5G On
等緊 YouTuber 出 review, 如果冇乜 on9 嘢都會買返個

九月觀望下
我唔撚柒會用佢個5g, 香港5g偽5g黎,玩過smartone 個5g體驗,只不過快lte啲啲,好一般。
買返般,即鎖佢係lte添呀。
呢幾年都冇乜得炒, 有心自用一開賣即上 Apple 官網訂, 頂多遲一兩個禮拜, 你快手啲第一水收貨其實唔難
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞