識得愛人嘅入嚟

367 回覆
187 Like 10 Dislike
佢係,好極端吹奏果隻添
正視返女人自己既問題好過啦。
話粗理唔粗

2性關係本來男人就唔駛靠女人
相反女人係有被關注被愛既需要
麻煩
男人搵返男人始終最好
男人都有被關注被愛嘅需要,漠視呢樣嘢係一件超唔健康嘅事

你既然覺得男人唔需要女人,咁做咩要入嚟呢個講「愛人」講關係嘅post?
你應該選擇mgtow,用打飛機發洩自己性慾望,而唔係咁努力去學pua去玩一個根本你自己都唔認同嘅game
你有認知有錯誤
女人只係男人得到情緒價值既其中一個途徑
仲有你未明白何謂打開對女人既選擇權,就係自己有能力吸引自己喜歡既異性進行篩選,或者各取所需。
mgtow係苦行僧,完全違反男人天性

你唔好再講打飛機呢件事,真正既男人係充滿選擇權,唔存在滿足唔到性欲呢個選項。同女人上床亦係自然發生既事
當你是一個無價值的人,那你付出的一切都是毫無價值。

樓主你醒下啦。
想知"愛自己先可以愛其他人"
喱句其實點解…諗唔明
我覺得自己唔愛自己但愛到其他人
真正嘅男人天生就做到你想講嘅嘢,完全唔使學
就算唔係天生都係親身努力溝過幾十條女失敗幾十次自己領悟返嚟

性格有問題又唔知自己廢嘅人先會想去學捷徑學pua,因為pua本質就係呃呃氹氹、畫虎不成反類犬,對住有閱歷嘅女人用只會俾人笑
對入世未深/思想單純嘅女用就直頭係報復社會
有少少自尊嘅男人都唔會去學去做,就算有都係作為男女關係調劑之用咋

退一萬步講,即使我有你嗰啲所謂「正確認知」都唔會喺呢個post度講,因為根本離題萬里,你想宣揚red pill black pill自己出去開post做教主

另外,如果你溝女只係為咗同佢上床滿足你自己嘅性慾麻煩你去叫雞
愛一個真實嘅自己
唔係愛一個想像出嚟嘅自己
更加唔係愛自己嘅私慾

明白呢三點先有能力去其他人

唔愛自己但愛其他人會好危險,好易傷害自己情緒
比啲垃圾manipulate嘅女可以有幾高質
媾到條智性發展唔完全嘅女人仲叻唔切出嚟教人
就係因為有前人總括經驗先有pua呢樣野
你10幾歲個陣鬼知乜野係慕強擇偶,乜野係框架碰撞,做乜野事為之正確做法,多數死因不明以為自己真係未夠好。唔明兩性真正動態

>如果你溝女只係為咗同佢上床滿足你
上床只係其中結果,呢個定義你自己定

上唔上床係自己選擇,而且女人都係願意同你上

做愛理論上女人舒服過男人,女人性器官神經多過男人幾倍。而且女人需要被關注,呢個屬於各取所需。

另外叫雞唔反對,但性質同打飛機一樣。即係代表對自己既肯定係咪就到始為止。

點為之愛,都係個句。睇對方既價值
愛同被愛一樣睇條件
我亦都唔需要你呢d拉圾黎肯定自己
比ex話過我愛自己多過愛佢
我都想知道點樣先叫愛人
我純分享自己諗法
「慕強擇偶」「框架碰撞」抛哂d terms出嚟嚇鬼咩
講嚟講去咪即係自信自重自尊

呢啲嘢有就有,冇就冇,冇得扮,有人天生就有,有人係用經歷磨煉出嚟,睇十萬套理論都唔會令你即刻有

請記住:
學習返嚟嘅叫知識
領悟返嚟嘅叫智慧
你需要啲自主意識智性發展不完全嘅女人咋嘛
咁又真係大把
如果對家全輸,都會忍痛止蝕離場
女人需要被關注。

如果你覺得價值唔捨得失去,咪了解下對方需要,共同面對下,三次需求起碼滿足一次。

結婚買樓就係價值觀問題就無謂拖。

係上把位其實操作比較容易,最大問題係點維持吸引。所以先去研究呢樣野
比呢啲人媾到嘅人仲cheap過雞
雞都叫有啲自主意識明買明賣有返個腦
嗰啲女比人用手段控制住都唔撚知
免費就身體情感比曬個日日撚點食住佢嘅人
如果條友有比錢包養條女都無咁蝕底
自信自尊呢樣野係需要自我肯定先會有
香港教育有鬼教過乜野係自我探索,自我認知,再自己去試錯
但香港男人細細個已經比人生第一個女人(老母)奄割灌輸讀書
所以先比港女騎住

悟呢樣野有前人經驗會走少好多冤枉路
復盤個陣會知道自己係邊個細致位出錯

因為呢d係需要即時反應既野,唯有不斷微調累積經驗
真,你pin呢段摑佢幾巴好過
不論男女,要靠manipulate人地做下把位for自己攞優越感既根本就唔慌好人
自信自尊呢樣野係需要自我肯定先會有

你係要搵條女騎住先有
你咁自信都好正常
的確好多呢啲垃圾嘅女
都有大把正常既女人中個頭埋去去帽另一半。
樓主開post想大家分享點樣愛錫自己,唔好係感情上比人食住
但比條騎劫撚入黎教人要自我中心,凡事食住女人先似返個男人男人冇情感需要架唔好認低威
2021年下半年仲咁樣諗野,好笑過何妖講大叔的愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞