識得愛人嘅入嚟

367 回覆
187 Like 10 Dislike
Ps,女人都需要有個追逐過程升温,所以某d技巧仍然需要,但要自然唔係為用而用。不過底層野都係關乎自信自尊同自身條件(需要自我提升)
上面有條友不停負評,睇黎要自己仆一次街比人帽一次先至會醒
「自我認知,自我肯定,自己實現」係一個男人應有態度,係做唔到嘅有缺陷男性先要去學

連做男人嘅基本條件都冇嘅,點會有女中意你
要獲得性自由其實好簡單,上帝晨早賜咗隻左手俾你日日chok
係既就唔會有人為女死為女亡
咁多家庭悲劇,咁多男人呻自己另一半性冷感。
你不如問下香港有幾多男人做到
個個都以為有錢就唔怕無女
冇計,香港(本身)係全球最資本主義嘅社會,又近地獄鬼國
好多觀念都已經扭曲哂(不過開呢個post本身就係想散播吓正撚樣
唔係,錢係需要,但唔係最重要既原素
男人自身需要有吸引。對方可以為錢,樓去選擇
咁其實唔係鍾意你,你自己認命我都無話可說
的確香港無咩男人做到
一黎資本封建主義就係要壓抑大眾既自我 令啲觀念錯哂
二黎「自我認知,自我肯定,自己實現」本來就唔係一樣容易既事
雖然係咁 但pua某程度上只係一個系統 去教人溝女
學識溝女 學識建立關係 學識令對方付出更多 唔等於識愛人
又或者同「識愛人」無乜關係
當然我唔否認pua有佢既作用
人人係愛情上追求既野唔同 pua的確適合某啲人既
但唔係每個人都岩呢種
至少我知道自己唔適合/唔需要
所以有呢門學問,呢個就係我對兩性關係既答案
清晨一推
其實好難 點都有嘢自己係接受唔到
所以唔會係埋一齊
對"對方"唔好太上心
打開自己既女人選擇權。學識點自我滿足
即係最難搞嗰個唔係其他人,係你自己
走火入魔
唔係,杜文澤都係
自己睇下走佬系列
印象最深有女人問杜生自己有幾多分。
真係男人女人都比杜生溝晒
介唔介紹share 條片嚟睇?
睇左走佬去台灣同馬拉既杜生表現
人地真係有控場能力,唔係成日搞一般咸濕爛gag,係比到人佢真係帶領者

咁當然佢係主持人都需要咁,但表裡如一,活出真我真係無幾多個

入面講既保持散漫就係指呢樣。拉近人之間既關係仲可以保持住吸引力。

成日講人地點愛你,首先要做返一個真人
一推再推
係 愛自己但唔拍拖
識好多個女仔都有情緒病
搞不撚掂點會想拍拖
當你控制到對方情緒,問題自然解決
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞