[後疫情時期] 隔離/酒店/旅行資訊綜合

1001 回覆
11 Like 22 Dislike

唔該大佬
公司比你去咪算係咁
本身諗住坐七日監
而家廿一
有緊要野都要ga啦
enjoy
台灣可唔可以改返14日 21日真係想死
有疫苗,有抗體同乜都無既一樣待遇
已經癲到唔識講野訓唔想理

睇得出
巴打book曬嘢??
要清零,真係除非全世界所有國家決心一齊清 否則個個國家步伐唔同,歐洲放寬旅遊,印度非洲國家直情冇能力解決疫情,得香港強國政府諗住清零真係不切實際,香港咁鍾意清零不如禁哂所有國際航班算啦,順便等香港人冇得去外國移民lor好冇
清乜鬼零丫,好多都開始當流感睇
最慘係個pk政府唔係咁諗
未book, 但已經做左抗體測試,一心7日就忍左佢
唉,依家無啦
無本土確診,但世界其他地方一定有病人
點都會有人入,清零係d on9大陸佬先諗
都曬左錢
雖然係幾百蚊
安慰自己未book酒店etc lo
擺明拎嚟控制遊行示威出入境

限聚令4個,安心出殯同枱食飯就6個

咁唔科學無邏輯嘅嘢,係得政苦先諗到
To 正苦:唔去打疫苗了唔知打嚟為乜
巴打唔使灰心

至少你仲未買機票/ 未訂隔離酒店/其他嘢

見到有旅遊page小編/隔離post有巴打,去到瑞士啱啱開始行程,先至見到呢單新聞真係俾正苦玩死

我反而諗住照去
本身都因為怕痛唔打算做抗體測試
14日同21日對我嚟講分別都好似唔大
Manchester有冇pcr test approved by iso 15189? 搵咗好多間都唔係iso 15189
屌 買曬飛去歐洲 信一次港共都死
仲要訂埋做抗體 頭頭尾尾曬左6000 屌你老母港共你陪?初初氹人打針就係咁樣sell人去話有得旅行 抗體測試又係你諗嘅 一個byebye又改 最撚好笑係講到大爆發咁

屌你楊州又選擇性失明 不如你直接話唔俾香港人出境好過
所以話monkeypore 點解可以超越香港,人地已經講僅準備開返boarder 俾某d低風險國家往來打左針唔洗再隔離. 都過左成年半,剩係見到個垃圾政府係度恐荒,將來點搞完全冇計劃. 不過你睇好多留言香港人好多贊成,覺得咁係岩既. 今日呢單野d俾人閙爆啦
香港好多恐懼撚
你話一年前合理嘅
驚sars2.0
屌你老母而家隻嘢廢過感冒
是但啦屌
Etihad唔係就係杜拜咩 呢個已經21日了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞