[後疫情時期] 隔離/酒店/旅行資訊綜合

1001 回覆
11 Like 22 Dislike
同問 東歐 葡萄牙係咪B組?
same
屌佢老母成個假期又要係香港躺平了
香港政府徹底話比你聽打針係無用
澳洲都上BCLS

另外,政府將澳洲由低風險C組指明地區,提升至中風險B組指明地區,容許未完成接種疫苗的港人入境,但需檢疫21天,另外如果已完成接種疫苗的入境人士,可將檢疫期縮短至14天,如果同時出示抗體呈陽性證明,可將檢疫期再縮短至7天,再加7天自我監察。
未打第二針
而家唔想去了
但呢d地方冇直航
你只可以喺德國/芬蘭/Qatar/Etihad轉機然後求神拜佛政府唔升佢哋做A
meanwhile支即仲可以回黨易正苦真係一個笑話黎
澳洲都上BCLS

另外,政府將澳洲由低風險C組指明地區,提升至中風險B組指明地區,容許未完成接種疫苗的港人入境,但需檢疫21天,另外如果已完成接種疫苗的入境人士,可將檢疫期縮短至14天,如果同時出示抗體呈陽性證明,可將檢疫期再縮短至7天,再加7天自我監察。
meanwhile支仲可以回黨易正苦真係一個笑話黎
屌你老母等成年有埋疫苗依家由頭黎過
想去加拿大但係好驚9月開返關之後會B轉A由7日變21日
何柏良,許樹昌,袁國勇
三大撚人
瑞士同Dubai都21日

德國/芬蘭/Qatar/Etihad呢啲等睇準備過兩日上埋A啦
中低風險都14日邊度都唔洗去啦
永久封關算啦
早幾日見有個旅遊網小編飛去瑞士玩
佢應該要改機票了
哄完人打針就可以收緊了
真係睇新聞睇到灰,人地歐洲諗住同病毒共存,係得香港強國仲諗住清零,咁黎緊10年都唔好開關lor, 咁驚隻病毒
中伏ed
屌佢老母
呢三個傻西唯恐天下不亂
應封果時唔封
總比人慢半拍
睇下呢個傻西政府幾時發覺清0失敗
然後又跟外國just a flu
政府表示
理撚得你
針已谷
反口你吹?
呢班垃圾專家係度自把自為
當本身有少少希望準備年尾去歐洲嘅時候
旅行社又出廣告、旅行小編又去瑞士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞