[細底係原罪] M43呢邊報到(3)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
想入Panasonic 8-18
枝7-14無得裝filter真係有啲麻煩
EKIM巴打有無見有無邊間副廠做左行到GH5 TTL既大GN數閃光燈

神牛V860II-o,我冇買,因為之前未出 M43 TTL
我買左 Set Nikon Wireless set 同 M mode 閃,其實平時都主要用 M mode 影

你平時拍咩?影咩多?

原來最近先出左個新model support M43,我之前買個時淨係得CNS,所以買左支無TTL既頂住用
去show影女

我都早就買在。
去show 影女,就M Mode 得啦。
不過有咩囡囡咁好影? Rose ma? Deer Chan? Zoe So?

amber grace 仲有台灣妹

臨走先見到rosema出沒
EKIM巴打有無見有無邊間副廠做左行到GH5 TTL既大GN數閃光燈

我買左 Set Nikon Wireless set 同 M mode 閃,其實平時都主要用 M mode 影

你平時拍咩?影咩多?

原來最近先出左個新model support M43,我之前買個時淨係得CNS,所以買左支無TTL既頂住用
去show影女

我都早就買在。
不過有咩囡囡咁好影? Rose ma? Deer Chan? Zoe So?

佢地好靚? 你唔好去show 影咁辛苦啦,你睇下佢地有冇得約私影重好。one on one 咁慢慢影

其實部機買黎真係為拍片,不過見佢影相唔差先玩埋
影女個時好多時間其實係拍梗片,條女望過黎個時,見我唔禁快門唔閃燈,眼定定咁,心入面黑人問號晒個下好鬼正
不過話時話,巴打有係買到瑩記條快門線,我見好多function下,唔知好唔好用
不過話時話,巴打有係買到瑩記條快門線,我見好多function下,唔知好唔好用
想入Panasonic 8-18
枝7-14無得裝filter真係有啲麻煩

依個真係其中一個考慮 但貴啲
試左mzd 7-14 f2.8 好正..
不過冇得加filter 天呀

買買買未

未決定到
試左mzd 7-14 f2.8 好正..
不過冇得加filter 天呀

支鏡好重

我覺得ok

你平時拍咩?影咩多?

去show影女

我都早就買在。

https://lihkg.com/thread/343857/page/1

你平時拍咩?影咩多?

去show影女

我都早就買在。

https://lihkg.com/thread/343857/page/1

肯定無我 (除非有)

你平時拍咩?影咩多?

去show影女

我都早就買在。

佢地好靚? 你唔好去show 影咁辛苦啦,你睇下佢地有冇得約私影重好。one on one 咁慢慢影

其實部機買黎真係為拍片,不過見佢影相唔差先玩埋
影女個時好多時間其實係拍梗片,條女望過黎個時,見我唔禁快門唔閃燈,眼定定咁,心入面黑人問號晒個下好鬼正

你拍Show Girl 時,你可唔可以唔好只拍定鏡,比多少少感情, Pan 下對腳,Zoom 下對波咁

基本上我淨影全身,上半身,一定會見到樣既相同片
http://www.43rumors.com/fake-real-image-claims-show-new-gh5-firmware-2-0-features/
如果30/8出新firmware係真就正啦

對你影囡囡冇咩影響

auto focus 有改善喎,點會無影響
仆街了,我部em5ii 開唔到機 換電換鏡都試過晒都冇用,睇黎要俾錢整
新手有野想請教下大家
打算買部 em5 markii
但唔知配咩鏡好
主要係影人像 食物 同景
會拍下片咁

聽朋友講去旺角樓上鋪買會平d 會唔會有伏?
唔該哂大家

去星際2樓角落鋪問價吧 其他鋪 上官網睇有冇名 有名有保冇名就冇保

宜家買em5 markii 會唔會太遲
佢都差唔多有三歲
我係price.com見到佢配唔同鏡,應該邊枝合適d?
同埋係咪都係買水貨抵玩d?
即使係行都未必有保?
Thanks
新手有野想請教下大家
但唔知配咩鏡好
會拍下片咁

唔該哂大家

去星際2樓角落鋪問價吧 其他鋪 上官網睇有冇名 有名有保冇名就冇保

佢都差唔多有三歲
我係http://price.com見到佢配唔同鏡,應該邊枝合適d?
即使係行都未必有保?
Thanks

O記千其唔好買水,搵間認可分銷商買啦
新手有野想請教下大家
但唔知配咩鏡好
會拍下片咁

唔該哂大家

佢都差唔多有三歲
我係http://price.com見到佢配唔同鏡,應該邊枝合適d?
即使係行都未必有保?
Thanks

[member]之前去過問mzd 7-14mm f2.8 pro 6k8[/member]
新手有野想請教下大家
但唔知配咩鏡好
會拍下片咁

唔該哂大家

佢都差唔多有三歲
即使係行都未必有保?
Thanks

[member]之前去過問mzd 7-14mm f2.8 pro 6k8[/member]

不如你上左O記間showroom度試左先買啦
新手有野想請教下大家
但唔知配咩鏡好
會拍下片咁

唔該哂大家

佢都差唔多有三歲
即使係行都未必有保?
Thanks

我正想問平幾舊買水好唔好
你部EM5II用左幾耐??用得好粗??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞