[騙案]我老豆比大陸妹呃左上門...

401 回覆
329 Like 38 Dislike
我做木工既, 你老豆整花果d 你地冇可能整得返, 要整冇1-2千都整唔到。

佢隻實心門, 叻架面, 你以為用填縫膠就整到?

開鎖佬你冇可能搞得掂, 好彩既你就搵到個油漆佬執返8成似色, 仲要佢肯收貨。

5舊你冇左架啦, 佢有心陰你

就咁睇好似條女唔屈樓主老豆賠錢都已經算不幸中既大幸?

利申 乜柒都唔識,9up

無錯 上面位巴打識野 做得裝修呢行
D客好撚多鳩屎野 乘機壓你尾數
你一有把柄比佢捉到 仲唔仆街

用皺紋膠紙保護得唔得?

on9 , 一篤就穿啦。 開鎖好大機會花, 見到叻架面木器, 最好一早就講明淨係幫佢開鎖, 花左唔關我事。 做叻架既木器要好小心架, 同埋一定開貴d

樓主老豆當比錢買教訓啦。

賠錢都算, 精神損失點計!!!!

咁得啦,一係報警啦告上法庭囉,一係就算當做義工。
你老豆做工程做到咁好人,賠死你老豆呀。
做工程唔識斷尾真係笑死人。

佢老豆可能做開保長,第一日撈工程,所以先傻尻到咁既地步
得罪講句
你老豆係呢件事
未必岩哂

我老豆從來都冇話唔幫手整 請問有咩錯?

咁都問得出

花成咁 肯整就整得好?定你老豆幫佢油層油?

如果係你會點

講句冇所謂啦咁就算?

樓主邊撚到有講無所謂 佢一路都係話肯幫人整番 係條支那閪唔出現

我有話樓主 講撚左冇所謂咩?你姓屈嫁?
我問佢係唔係咁呀

幫人整返大撚晒?上面有個做門都話好花啦

入晒肉

用皺紋膠紙保護得唔得?

on9 , 一篤就穿啦。 開鎖好大機會花, 見到叻架面木器, 最好一早就講明淨係幫佢開鎖, 花左唔關我事。 做叻架既木器要好小心架, 同埋一定開貴d

佢老豆做開門但整到人地道門咁,不如直接拆撚左佢算
其實見到唔對路就好走啦

我老豆10點後一定唔撚聽電話
真係好彩佢係大陸人
柒下柒下
香港西客
你賠撚緊

用皺紋膠紙保護得唔得?

佢老豆做開門但整到人地道門咁,不如直接拆撚左佢算

最怕樓豬傻尻老豆做打拆,折尻爛埋大業主公家大制,水喉,拎撚住枝膠返轉頭補,仲問人收錢
幫你估埋價都得,
新門連框材料錢$3500-5000.
人工連清理費$3500.
業主請假睇換門費用$1000
你拎定一皮野出嚟啦。
By一個唔專業嘅QS.
(張單應該會出$10500,
扣番500比你當開鎖費,你差大陸閪一皮)
樓主老豆執到啦,上面已經講左整花對門個數一定大過開鎖費。

你去小額告拎返開鎖費,佢反告你整花對門都得啊

邊個蝕底D你自己諗

為左個幾舊水就放人地址上網,仲要道理唔係你個邊

反而覺得你仆街D

賠冇話唔陪,個大陸妹接唔接受一件事
佢根本有心搵我老豆笨

做任何一行都要了解關於個行既少少法律掛?

就算佢真係冇心付費,同樣地你老豆一樣有錯同疏忽

從結果上黎講,樓主老豆根本執到,依家喊都無謂

p.s. 唔好學香港人D衰野,下下都放人野上網啦

放佢地址當係我唔岩
但係係佢陰濕在先
講到係我老豆錯晒咁
根本上你就只係想我地認同你,咩一單還一單,唔通佢比你老豆$450,之後你老豆賠返$2000俾人咩。
真係好彩佢係大陸人
柒下柒下
香港西客
你賠撚緊

度門見到有忽仔見到入面d木

邊個蝕底D你自己諗

反而覺得你仆街D

佢根本有心搵我老豆笨

放佢地址當係我唔岩
但係係佢陰濕在先
講到係我老豆錯晒咁

佢未比錢你 你可是唔同佢做 明冇

邊個蝕底D你自己諗

反而覺得你仆街D

佢根本有心搵我老豆笨

放佢地址當係我唔岩
但係係佢陰濕在先
講到係我老豆錯晒咁

認真 佢算好人
其實見到唔對路就好走啦

我老豆10點後一定唔撚聽電話

咁醒目 我老豆24小時stand by

你用呢支野同人整返既話 你買定新門比人都得

用皺紋膠紙保護得唔得?

同意。

成篇文講到樓主老豆成個三峽好人咁 都唔知點生存到依家

都係
樓豬根本選擇性回覆,同佢講都曬鳩氣

邊個蝕底D你自己諗

反而覺得你仆街D

佢根本有心搵我老豆笨

放佢地址當係我唔岩
但係係佢陰濕在先
講到係我老豆錯晒咁

認真 佢算好人

咪係,個度租好撚貴
洗貪你個5舊咩

永遠避重就輕
人地就最撚衰
你老豆冇錯 就最好啦

講咁耐 一係post你老豆整完 睇下人地道門咩樣囉

深媽媽見到都頂唔住回
根本上你就只係想我地認同你,咩一單還一單,唔通佢比你老豆$450,之後你老豆賠返$2000俾人咩。

咁樣係合理
樓主根本仲閪過過大陸女人
人地度門俾你老豆整到咁都算
但樓豬始終唔肯認自己老豆都有錯
幫佢開門收500
賠返度門10000
自己識計數啦屌

咁樣係合理

收皮啦你,到時咪又post上黎話整度門俾人屈翻錢轉頭
仲撚閪過個大陸女人

邊個蝕底D你自己諗

反而覺得你仆街D

佢根本有心搵我老豆笨

放佢地址當係我唔岩
但係係佢陰濕在先
講到係我老豆錯晒咁

你老豆如果真係撈開開鎖既,點會咁基本野都唔同個客講,連個唔係做開鎖既巴打都知有機會會花,正常係會同個客講。

到你老豆真係搞撚到咁既樣就話人陰尻你,你都真係幾撚搞笑。

又要唔出聲同個客講,又要無技術搞撚到成舊屎咁,仲要上黎叫人同你圍爐取暖?

樓豬,勸你老豆轉行把啦,做工程真係唔岩佢

最後真係講句,有咩老豆有咩樓豬
以後凡係大陸人就先收錢後開工
樓主根本仲閪過過大陸女人
人地度門俾你老豆整到咁都算
但樓豬始終唔肯認自己老豆都有錯
幫佢開門收500
賠返度門10000
自己識計數啦屌

咁大家都有錯,個女人都消失左
我應該多謝佢,明白
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞