[騙案]我老豆比大陸妹呃左上門...

401 回覆
329 Like 38 Dislike
大既整花人地度門
細既摶人地唔識野唔追究,自己可以追番五舊水
再放人地上黎公審,爆人地地址

我冇話搏佢 只係大家都作出假設性問題
錢追唔番咪算
買個教訓
大陸無好人
雖然覺得你老豆唔好彩
但樓主你都唔好咁on9
首先 去到見到大門 無出聲
人地已經知你老豆好恰
然後開果震 唔同佢講 話會花
紙又無簽 電話又無留
人地而家一個屈尾十 屈返你轉頭都重得
係咪你老豆見人大陸妹 搭人糖咋?
做左幾廿年人 呢啲保護自己既都唔識?
大既整花人地度門

錢追唔番咪算
買個教訓

樓主豬撚到,又選擇性睇留言
大既整花人地度門

錢追唔番咪算
買個教訓

樓主豬撚到,又選擇性睇留言

做咩唔追番,你大條道理佢錯wo? 但你都準備定一皮野先啦
on79
屌你老尾三更半夜開五舊水,咩價黎
搞撚到cheap曬
去到見係大門黎,一係唔做,一係開貴D知力架面易花
唔做咪走law理西佢咁多

成單野根本搞笑
咁唔滿意自己上去嘈個大陸妹喇
唔好搞著D外賣仔
雖然覺得你老豆唔好彩
但樓主你都唔好咁on9
首先 去到見到大門 無出聲
人地已經知你老豆好恰
然後開果震 唔同佢講 話會花
紙又無簽 電話又無留
人地而家一個屈尾十 屈返你轉頭都重得
係咪你老豆見人大陸妹 搭人糖咋?
做左幾廿年人 呢啲保護自己既都唔識?

我老豆係真係唔識保障自己
你信唔信都好
唔會亂咁講野
如果真係如樓上巴打話果隻門難開 , 稍有經驗都一定會簽責任紙 , 不過夜 call 大門收得 $450 咁平都睇怕唔係咩正宗專業 , 一陣嘈嘈下發覺 op 老豆無牌開鎖就好笑

我有預感過幾日個大陸人會聯絡 op 老豆 , 度門花到咁無理由就咁算
大既整花人地度門

錢追唔番咪算
買個教訓

嘩,你當爆人地址唔使付出代價?
到時個事主返到嚟搵返你老豆,佢冇走數之餘,你仲侵犯人私隱
如果真係如樓上巴打話果隻門難開 , 稍有經驗都一定會簽責任紙 , 不過夜 call 大門收得 $450 咁平都睇怕唔係咩正宗專業 , 一陣嘈嘈下發覺 op 老豆無牌開鎖就好笑

我有預感過幾日個大陸人會聯絡 op 老豆 , 度門花到咁無理由就咁算

有無巴打一齊寄信?
同順便問下你老豆有無牌

有無巴打一齊寄信?
同順便問下你老豆有無牌

$50 都講價咁小器大門花到咁點會唔追究
其實樓主你覺得自己啱嘅大可以再上去同條大陸妹傾,收450再賠返一雞囉 又想靠連登仔幫你拖呀?
呢個新屋苑勁耐大陸狗住
呢個新屋苑勁大陸狗住

有無巴打一齊寄信?
同順便問下你老豆有無牌

開鎖預左會花架啦

佢要你賠錢就話要告佢走數
一個民事一個刑事
睇下邊個傷d

應承左會負責復原花痕仲點刑事呀 ?

有無巴打一齊寄信?
同順便問下你老豆有無牌

開鎖預左會花架啦

佢要你賠錢就話要告佢走數
一個民事一個刑事
睇下邊個傷d

個大陸妹又冇話唔俾,最多都係拖數姐,點刑事啊,你要為俾人告民事唔傷呀?
我做木工既, 你老豆整花果d 你地冇可能整得返, 要整冇1-2千都整唔到。

佢隻實心門, 叻架面, 你以為用填縫膠就整到?

開鎖佬你冇可能搞得掂, 好彩既你就搵到個油漆佬執返8成似色, 仲要佢肯收貨。

5舊你冇左架啦, 佢有心陰你

就咁睇好似條女唔屈樓主老豆賠錢都已經算不幸中既大幸?

利申 乜柒都唔識,9up

無錯 上面位巴打識野 做得裝修呢行
D客好撚多鳩屎野 乘機壓你尾數
你一有把柄比佢捉到 仲唔仆街

但裝潢佬鳩屎都見唔少

係囉 多數都係聽裝修佬爛尾
屌拿星夜晚上門開鎖先500
仲要開大閘門
一句搵你老母做 之後走啦
屌拿星夜晚上門開鎖先500
仲要開大閘門
一句搵你老母做 之後走啦

呢個真
收左錢先開工
一係身份證
佢電話幾多,等我block 左佢先
收左錢先開工
一係身份證

行規係要開鎖前抄事主身份證 , 因為無人知佢係咪真正合法屋主 , 當然事主可以拒絕
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞