[騙案]我老豆比大陸妹呃左上門...

401 回覆
329 Like 38 Dislike
得罪講句
你老豆係呢件事
未必岩哂

我老豆從來都冇話唔幫手整 請問有咩錯?
大陸人真係死仆街
有無電話?可以幫手叫外賣

有心唔比電話

唔係有地址就可以叫外賣咩
樓主老豆執到啦,上面已經講左整花對門個數一定大過開鎖費。

你去小額告拎返開鎖費,佢反告你整花對門都得啊

邊個蝕底D你自己諗

為左個幾舊水就放人地址上網,仲要道理唔係你個邊

反而覺得你仆街D

條大陸閪存心呃人免費開鎖
得罪講句
你老豆係呢件事
未必岩哂

agger 先唔好評論隻臭雞
呢件事 你老豆都有責任
得罪講句
你老豆係呢件事
未必岩哂

做技工
會破壞到人地既物件一定要講明
對方明白先做
你都識講唔小心整花人地
件事你老豆錯哂啦 小朋友
度門 唔係補返油就無事
我係業主見到個心都有條刺
換左去好過

邊個蝕底D你自己諗

反而覺得你仆街D

條大陸閪存心呃人免費開鎖

你睇撚清楚花成點未?
抑或比你都係會拎枝膠去補到,人地仲要收貨
咁啦,你叫你老豆學埋做整門換門鬥木佬啦。 咁到時開唔到門就直接同個客講換門算。
做工程竟然學人做好人。 搵埋都唔夠賠呀。
Ps:屋企做工程
你老豆技術差

唔比錢都好正常
得罪講句
你老豆係呢件事
未必岩哂

咁都問得出

花成咁 肯整就整得好?定你老豆幫佢油層油?

如果係你會點

講句冇所謂啦咁就算?

邊個蝕底D你自己諗

反而覺得你仆街D

賠冇話唔陪,個大陸妹接唔接受一件事
佢根本有心搵我老豆笨
你老豆唔係以為拎支膠可以整翻好過掛
你老豆開門還開門
但整到咁樣
如果佢要你老豆賠,幾千真係走唔甩
得罪講句
你老豆係呢件事
未必岩哂

咁都問得出

如果係你會點

講句冇所謂啦咁就算?

可能條大陸妹覺得醫返晒藥費

放過佢老豆

邊個蝕底D你自己諗

反而覺得你仆街D

佢根本有心搵我老豆笨

條大陸妹算好人啦
要賠幾千走唔甩
得罪講句
你老豆係呢件事
未必岩哂

咁都問得出

如果係你會點

講句冇所謂啦咁就算?

樓主邊撚到有講無所謂 佢一路都係話肯幫人整番 係條支那閪唔出現
人地已經好人左
對門要你整仲金
你無可能整到

邊個蝕底D你自己諗

反而覺得你仆街D

佢根本有心搵我老豆笨

同埋樓主咪再屌針住人係大陸妹就以為連登仔會幫你啦
比著香港人,好多都會叫你老豆賠
得罪講句
你老豆係呢件事
未必岩哂

咁都問得出

如果係你會點

講句冇所謂啦咁就算?

樓主邊撚到有講無所謂 佢一路都係話肯幫人整番 係條支那閪唔出現

你唔撚係以為拎支膠可以整得翻掛
唔係話蝗蟲岩,如果換做鬼婆,成件事會點?

樓豬,睇相木門個位正如樓上巴打講,要你搞返確確唔止500咁少野,你追多兩追,挽下手條友話要成度換就真係仆街。

勸你當跌左算

同埋下次開工小心啦,唔識唔好鑑粗黎。睇條花紋深到入哂肉,你d手勢都真係幾粗魯下

點解可以錯重點
有心要我老豆整番道門點解唔聽電話?
可能佢想度縮唔比錢囉

見你不停話一單還一單,你想話人走你數姐下話?
其實就咁睇相,好多巴打都見到的確係花撚到唔係小修小補就搞撚得掂喎。

成單野,你轉述話你老豆聽條友講,叫佢上去搞返好。
其實人地既當時既語氣好可能係叫你走,廢撚柒事叫你賠仲多。
點尻知你老豆仲以為真係叫佢返轉頭搞,咁人地就緊係唔撚柒理你啦

講多句,樓豬真心搞清楚先好放上黎,
唔好一味自己聽完一個版本就當係全部先得嫁
得罪講句
你老豆係呢件事
未必岩哂

咁都問得出

如果係你會點

講句冇所謂啦咁就算?

無可能整到嫁
我整花你電話mon
補修返七成 你肯唔肯
我做木工既, 你老豆整花果d 你地冇可能整得返, 要整冇1-2千都整唔到。

佢隻實心門, 叻架面, 你以為用填縫膠就整到?

開鎖佬你冇可能搞得掂, 好彩既你就搵到個油漆佬執返8成似色, 仲要佢肯收貨。

5舊你冇左架啦, 佢有心陰你

就咁睇好似條女唔屈樓主老豆賠錢都已經算不幸中既大幸?

利申 乜柒都唔識,9up

無錯 上面位巴打識野 做得裝修呢行
D客好撚多鳩屎野 乘機壓你尾數
你一有把柄比佢捉到 仲唔仆街

用皺紋膠紙保護得唔得?

on9 , 一篤就穿啦。 開鎖好大機會花, 見到叻架面木器, 最好一早就講明淨係幫佢開鎖, 花左唔關我事。 做叻架既木器要好小心架, 同埋一定開貴d

樓主老豆當比錢買教訓啦。

賠錢都算, 精神損失點計!!!!

咁得啦,一係報警啦告上法庭囉,一係就算當做義工。
你老豆做工程做到咁好人,賠死你老豆呀。
做工程唔識斷尾真係笑死人。
得罪講句
你老豆係呢件事
未必岩哂

咁都問得出

如果係你會點

講句冇所謂啦咁就算?

我有話樓主 講撚左冇所謂咩?你姓屈嫁?
我問佢係唔係咁呀

幫人整返大撚晒?上面有個做門都話好花啦
得罪講句
你老豆係呢件事
未必岩哂

咁都問得出

如果係你會點

講句冇所謂啦咁就算?

你唔撚係以為拎支膠可以整得翻掛

人地高枱貴手放過佢佢唔撚知 仲要上連登打出嚟博同情
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞