[騙案]我老豆比大陸妹呃左上門...

401 回覆
329 Like 38 Dislike
係我就拎aa膠封鳩條八婆嘅鎖匙窿 等佢要比錢整多鑊
唔係話蝗蟲岩,如果換做鬼婆,成件事會點?

樓豬,睇相木門個位正如樓上巴打講,要你搞返確確唔止500咁少野,你追多兩追,挽下手條友話要成度換就真係仆街。

勸你當跌左算

同埋下次開工小心啦,唔識唔好鑑粗黎。睇條花紋深到入哂肉,你d手勢都真係幾粗魯下
你真係吹佢唔漲, 下次見到呢d 接都唔好接啦。
打死狗講價, 等佢果5舊開飯咩?

所以我而家真係當唔好彩,提醒同行
我做木工既, 你老豆整花果d 你地冇可能整得返, 要整冇1-2千都整唔到。

佢隻實心門, 叻架面, 你以為用填縫膠就整到?

開鎖佬你冇可能搞得掂, 好彩既你就搵到個油漆佬執返8成似色, 仲要佢肯收貨。

5舊你冇左架啦, 佢有心陰你

我呢啲真係唔識啊
不過一單還一單 陪番比佢都唔緊要
佢陰我老豆係好過份
灣仔好多送外賣既茶餐廳

唔係幾明
叫你老豆下次收完錢先做野啦

都係既 但有陣時大家講信任
我做木工既, 你老豆整花果d 你地冇可能整得返, 要整冇1-2千都整唔到。

開鎖佬你冇可能搞得掂, 好彩既你就搵到個油漆佬執返8成似色, 仲要佢肯收貨。

就咁睇好似條女唔屈樓主老豆賠錢都已經算不幸中既大幸?

利申 乜柒都唔識,9up

無錯 上面位巴打識野 做得裝修呢行
D客好撚多鳩屎野 乘機壓你尾數
你一有把柄比佢捉到 仲唔仆街

用皺紋膠紙保護得唔得?

on9 , 一篤就穿啦。 開鎖好大機會花, 見到叻架面木器, 最好一早就講明淨係幫佢開鎖, 花左唔關我事。 做叻架既木器要好小心架, 同埋一定開貴d

樓主老豆當比錢買教訓啦。

賠錢都算, 精神損失點計!!!!
下次再有呢 d 情況死人都收左錢先
大不了就報警

下次真係會 唔想幫大陸人開鎖添

一單還一單呀ching 我老豆已經準備訓教
有無同個客講 可能會整花
無講 就當跌450
佢仲傷過你 咁花

無錯 上面位巴打識野 做得裝修呢行
D客好撚多鳩屎野 乘機壓你尾數
你一有把柄比佢捉到 仲唔仆街

用皺紋膠紙保護得唔得?

on9 , 一篤就穿啦。 開鎖好大機會花, 見到叻架面木器, 最好一早就講明淨係幫佢開鎖, 花左唔關我事。 做叻架既木器要好小心架, 同埋一定開貴d

樓主老豆當比錢買教訓啦。

賠錢都算, 精神損失點計!!!!

精神損失隨時比隻蝗入返你轉頭。
佢日日擔心度大門鎖唔實,比樓豬放上黎好擔心比人起底。

樓豬,睇相木門個位正如樓上巴打講,要你搞返確確唔止500咁少野,你追多兩追,挽下手條友話要成度換就真係仆街。

勸你當跌左算

同埋下次開工小心啦,唔識唔好鑑粗黎。睇條花紋深到入哂肉,你d手勢都真係幾粗魯下

點解可以錯重點
有心要我老豆整番道門點解唔聽電話?
可能佢想度縮唔比錢囉
得罪講句
你老豆係呢件事
未必岩哂
唉,你整花人地度門,條大陸西唔追究已經算好

再花時間去追果$450不如快啲做下單追番算
同女人講錢,哂時間
就算告到上去 小額錢債幫唔到你d咩
老老實實你又整花左佢隻門
佢隻門要幾千蚊大過你幫佢開鎖條數
你地開鎖既真係要保障下自已
因為開鎖既好易會整到人地隻門
去整之前叫佢簽番張免責聲明保障下自己
我有個fd幫人整熱水爐
唔覺意支鏍絲批跌左落
人地個成皮野toto意大利浴缸到崩左少少
都比人扣住佢條數 要佢搵人執好先找數

聽你咁講,我老豆真係好唔識保障自己
不過 唔比錢係一個問題
約完唔出現又係另一個問題
大陸人真係死仆街
有無電話?可以幫手叫外賣

有心唔比電話
係我就拎aa膠封鳩條八婆嘅鎖匙窿 等佢要比錢整多鑊

我都想
睇相都唔止花左少少咁簡單喎...

勸你當跌左算

點解可以錯重點
有心要我老豆整番道門點解唔聽電話?
可能佢想度縮唔比錢囉

見你不停話一單還一單,你想話人走你數姐下話?
其實就咁睇相,好多巴打都見到的確係花撚到唔係小修小補就搞撚得掂喎。

成單野,你轉述話你老豆聽條友講,叫佢上去搞返好。
其實人地既當時既語氣好可能係叫你走,廢撚柒事叫你賠仲多。
點尻知你老豆仲以為真係叫佢返轉頭搞,咁人地就緊係唔撚柒理你啦
做到師傅輩,保護自己都唔識?
上到去見係大門都仲幫佢開,只好講句,
你老豆好好人,通常好人都比人呃。
咁好人通常都唔會講「 門花唔會執修」
膠都賠埋比人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞