[騙案]我老豆比大陸妹呃左上門...

401 回覆
329 Like 38 Dislike
我同人整窗 比曬單d仆街都走數 我都廢撚事追

你比人呃係你蠢,樓主老豆比人呃係啲人有心呃佢!

蠢你條命咩 識人介紹 佢有心走你 唔通你打柒佢咩

佢曲到圓 唔洗同佢認真架
比著你係個客 見到人地整到自己道門咁樣你會點?
花少少我ok 依家直程批左D木走

咁講 開鎖會花係正如果咁開法
但係冇權唔比錢人

個客錯,樓主老豆啱! 大陸閪呃人走數唔比錢
可能佢第二次真係開唔到房門所以應唔到門呢

樓主根本只係著緊於佢老豆比人呃個一個鐘,完全冇諗過個大陸女仔翻執幾銀幾麻煩

樓主根本只係著緊於佢老豆比人呃個一個鐘,完全冇諗過個大陸女仔翻執幾銀幾麻煩

痴線,包執好嫁? 一句講哂走數大陸閪就係錯!
永遠支持樓主告上庭同佢賭身家
咁講啦
你話同佢整返 一陣整完佢唔滿意你老豆上多去幾次整個d都係人工黎
咁講啦
你話同佢整返 一陣整完佢唔滿意你老豆上多去幾次整個d都係人工黎

你係業主會唔會叫個開鎖佬整門
老牛都話換過新啦
有心走數嘅唔會再出現
你地覺得我老豆執到都係因為個大陸女人唔使佢賠

咁咪算 都唔需要再講落去

咁講又話覺得我冇錯
大家都有錯
祝大陸妹死全家
真係一定要收左錢先做野,支那人唔可信今日都仲未知呀香港人?

咁講 開鎖會花係正如果咁開法
但係冇權唔比錢人

依家都唔知 係唔係真係走數

條女話返大陸開會 本身會係度
最尾冇出現 咁梗係唔會留低舊錢
等陣整唔好 又比左舊錢咁點

最後樓主老豆係可以選擇唔整
咁佢存心唔出現 係唔係個女人蝕底d?

我好懷疑條女 以為可以恢復原狀
過兩日得閒返黎見到咁再追返樓主老豆老似
有心走數嘅唔會再出現

咁講又話覺得我冇錯
大家都有錯

勸你出到社會唔好咁語氣講野啦
有心走數嘅唔會再出現

咁講又話覺得我冇錯
大家都有錯

咁我咪問你囉柒頭
長期避重就輕

如果係你 冇啦啦個開鎖佬整到你道門咁你會點呀
係唔係講句 冇所謂就算
有心走數嘅唔會再出現

咁講又話覺得我冇錯
大家都有錯

呢個世界講現實㗎,咩錯就係錯,包青天咩。
現實係你追究落去,係唔係會賠返道門先?
開鎖如果會傷門,有冇講定先,冇都得嘅,我用電鋸接單都得啦。
有心走數嘅唔會再出現

咁講又話覺得我冇錯
大家都有錯

痴線,人地太子女嚟!洗咩出社會做野! 洗咩睇人面色,有事就放上網就得!
有心走數嘅唔會再出現

咁講又話覺得我冇錯
大家都有錯

痴線,人地太子女嚟!洗咩出社會做野! 洗咩睇人面色,有事就放上網就得!

我真係好撚懷疑 條女係唔係以為 可以恢復原狀先比樓主老豆整

等陣係大陸返黎見到整到一舊舊搵返樓主老豆賠都似
有心走數嘅唔會再出現

咁講又話覺得我冇錯
大家都有錯

呢個世界講現實㗎,咩錯就係錯,包青天咩。
現實係你追究落去,係唔係會賠返道門先?
開鎖如果會傷門,有冇講定先,冇都得嘅,我用電鋸接單都得啦。

洗鬼電鋸

一個手電鑽 一支一字 咪得 但會唔會有客接受到開鑽佬咁開姐
睇標題以為係黄色詐騙
有心走數嘅唔會再出現

咁講又話覺得我冇錯
大家都有錯

咁我咪問你囉柒頭
長期避重就輕

係唔係講句 冇所謂就算

咁我老豆衰就係衰在唔識保障自己
以後會叫佢講番免責聲明

老老實實 我乜都唔識
如果係我
我真係覺得冇咩野 你係都要我答 唯有咁答
睇標題以為係黄色詐騙
岩岩睇以為叫G比人屈錢
有心走數嘅唔會再出現

咁講又話覺得我冇錯
大家都有錯

咁我咪問你囉柒頭
長期避重就輕

係唔係講句 冇所謂就算

咁我老豆衰就係衰在唔識保障自己
以後會叫佢講番免責聲明

老老實實 我乜都唔識
如果係我
我真係覺得冇咩野 你係都要我答 唯有咁答

樓主無以氣用事過!你地啲連登仔一味幫住大陸閪!
我撐硬樓主
睇標題以為係黄色詐騙

我都以為係咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞