台灣人最近因為武肺係咁屌台灣政府

311 回覆
92 Like 212 Dislike
低能卡 唔好睇咁多
做咩唔覆下我日本AZ 124萬屈綠黨只要100萬就夠呢單野就係國民黨人亂翻譯屈出黎單野?
你國民黨當初有冇出黎屌AZ副作用多?但結果自己走去打AZ為左咩?冇影響到人地想打嘅意慾?
陳淑芳只係同名,唔係嗰個陳淑芳
之前一年守得住又唔講?輸少少就要叫人落台,本身就係唔尊重現有民主機制,咪到四年一次先再選囉。
唔通好似香港仲要搵人出來支持偽政府咩?
香港可以屌政府咩?
有599 香港仲點會有問題
有得揀好過冇得揀
你覆我未?柒左9up當無事?

「你國民黨當初有冇出黎屌AZ副作用多?但結果自己走去打AZ為左咩?冇影響到人地想打嘅意慾?」
你同港共一樣話啲人驚有事影響人地打既意慾
你為左撐綠同港共一樣屈到大家民智未開,你收一收皮先啦
你去第二個時空搵呢個結果嚟睇睇
依家事實就綠營放左支那病毒入台
Dcard比小朋友睇
樓主要share唔該都起碼係ptt
我之前無醉駕又唔講,今次醉駕撞死人就要拉要鎖
成日都係咁架啦
唔屌政府屌邊個
理撚得佢藍定綠
做得唔好就要企定比人屌
綠粉不嬲傻傻地,台灣人投空心菜做總統=好醒,反支那
。空心菜做柒野俾台灣人屌=俾國民黨帶風向,智力突然下降,係咪想支那統治
我咪答左你囉,既然你質疑az 副作用多,當然唔好去打,結果你一邊係立法會屌az副作用多,一邊走去偷打az,咁你國民黨係咪為屌而屌?

咁你肯答我日本單野國民黨係咪帶頭屈民進黨未?
結果高雄人咪證明左炒鳩韓狗係正確囉
你啱
答左我咩?你講到醫護唔識野俾人呃係咪9up?答啦你
國民黨單野佢就算係屈你想表達咩?當選民傻鳩唔識分?想我答你咩?啲人個個弱智國民黨講咩就信?如果係咁選總統就唔會輸,你成個邏輯都無想我同你討論咩野?
我都未講獨派大佬自己去美國打疫苗然後叫台灣人打國產單野
證明左啲咩?講嚟聽下
唔好拎啲假設拎做證明咁柒
https://youtu.be/EdhoEFbghGI
また、ありましたように台湾製のワクチンも7月から2社で一回当たり1000万回分、合わせて(倍と合わせて?)2000万回分という計画もあるので、とりあえず緊急的には100万回分、という話が当初ありました。
你日文咁勁,勁到連朱學恒都譯錯,可唔可以翻譯下個日本仔講乜
城市規劃是日本留下來的
你是要說日本不友善?
籃營都那麼智障的?
你那麼不喜歡滾回支那香港
我上面講kmt一路吹奏az副用多影響台灣人打嘅意欲有邊忽唔岩?

明明你話我老屈kmt日本單野,宜家又想扯開去另一邊講?認唔認係kmt老屈綠黨只需要100萬az單野?

唔及你連勝文勁,一路屌az,一路讚進口支那疫苗,結果你老豆老母連戰走左去打AZ
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞