台灣人最近因為武肺係咁屌台灣政府

311 回覆
92 Like 212 Dislike
臺灣政治好腐敗,藍綠都係咁,同地方黑勢力勾結,不過叫揀舊冇咁舊嘅屎
蔡英文淨係識玩政治同得把口,做野前都仲諗點樣整人。真係仲衰黑暗過大陸。
D台灣仲落緊club
係人都知民主呃人架啦,個個都係為左自己同黨友利益而出嚟選。你估做善事咩
個地方係民主
不過D台狗係垃圾咁解
台灣人民智太低啦 根本唔洗武統 歸化蟈始終既事

憑咩咁講
唔怪得政府 屌佢老味唔好撚收稅啦
睇左成年半都可以搞到一pat屎咁 唔識應對
連登仔眼中:
美國選舉又係5毛夾媒體唱衰trump
台灣鬧政府又係5毛
香港屌mirror/error又係5毛

其實你地明唔明
民主最少都有啲權力可以改變吓個資源分配

你有民主唔代表你可以玩撚晒
因為人地搶奪資源嘅能力比你高就會得到更多資源

民主只係代表一種武器
而有武器唔代表贏梗

你地呢種想「一蹴而就」嘅思想真係好危險
中国有民主,第一個仆街應該係香港,然後上海北京
垃圾奶共藝人大S繼離婚風波後
大肆聲稱蔡英文政府疫苗事件係「大屠殺」

大小S唔該想奶共就死返去中國共產黨嘅地盤住
唔好留係台灣大大聲亂咁吠
因為一個國會議員搞到全國三級戒備,到依家都未辭職

之後仲要大停電

全國因為防疫成功賺落嘅錢,依家嘔突返出嚟

全國三級戒備好似沒完沒了咁

咁都唔可以俾人屌兩句?之後仲要話人民智差?

咁不如返大陸住啦,一定啱晒你

大佬我真係懷疑你係PR五毛玩曲線喇
台仔鬧政府,令我諗起亞洲家長鬧仔
「點解考試得80分」

全班都肥佬,有80分你仲想點
如果一有懷疑個案就四級封城,到時咪又係同一班人出嚟喊苦喊忽話不顧民生
真係有條友咁講 仲有幾百人like
咁台仔依加先開始爆武肺係邊個功勞
咁係陳時中改咗3+11就爆
冇得講
民智低得過香港人?
含淚支持泛民足足30年
邊個反佢就邊個係收共產黨錢
2年前先醒覺就教全世界屌閪
華航又係民營國企,有鑊係政府負責

政府點走得甩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞