台灣人最近因為武肺係咁屌台灣政府

311 回覆
92 Like 212 Dislike
北韓經濟大好
佢第一時間轉移視線,走去屌柯文哲腐敗
1已經係最撚大獲個點,台灣冇得入WHO,分分鐘打完得美國承認

台灣想搞生物科技我明,但依家呢刻玩真係玩命級
佢哋咁唔滿意小英
不如同我哋交換畀我哋去台灣啦
講真有得揀我寧願揀小英都唔想要777
冇事咪蔡英文世界第一,
出事咪後悔選咗蔡英文出嚟,
坐喺屋企對住部腦馬後炮串人有幾難,
冇腦師奶仔都識做
不過又咁講,單論年輕選票,基本上唔會轉藍,但係投綠嘅比例一定大跌
唔係蔡英文口頭上對香港好就乜都撐架
就算佢真係冇乜大錯都唔代表下面民進黨班靚係正常
今次台灣政府比人屌好多原因喎
3+11個隔離政策on9照批結果出事
涉嫌官商唔批外國疫苗為左炒國產疫苗股票
仲有防疫期間民進黨仲喺到撕爛塊面搞權力鬥爭
比你好似共產黨咁唔比鬧好無?
日本都搞到咁
台灣咁遲先爆都奇蹟啦

3+11 係柒 始終係事實
疫苗個食相太難睇啦,日日國產國產,未做3期,未知有無認證,未做3期大手買入。加埋而家咁好難唔諗疫苗係政府迫藥廠急住做出嚟。
乜腦袋構造先會因為咁投藍

最多咪唔撚投算

咁講上面班驚中共撚放心未

可以俾人屌政府未

冇錯,連登都冇呢種自由
cctoy式民主萬歲
身為在野黨,藍狂屌政府都好正常。但係民進黨基本上都唔會正面回應/認錯,一定繼續意識形態
做得唔好咪屌 有咩問題
你估連登呀?屌親就告你五毛pr
每次綠柒,藍一定跟埋一齊柒
最近柯文哲民望挽回唔少,下屆可能到佢
日日玩抖陰
完全唔抗拒大陸文化入侵
真係 發大財 做左,上年一早失守,唔封關放晒啲支那人入去咪仲死得人多
1450 仲未起身
連台灣人點解屌個政府都唔知,台灣人民對抗疫措施有咩不滿完全零了解
淨係識靠印象9up講埋啲藍絲咁嘅說話,走去屌人責怪政府
對美國係咁,對台灣又係咁
屌你老味呢種垃圾回覆都咁多正評就真係民智未開嘅體現喇
柯冇人冇物,仲有選總統最講究既係有冇錢支持。算把啦。呢啲民主制根本就係利益集團既遊戲,一係加入利益集團佢哋俾錢佢去選。選中當然就要報恩啦。
疫苗單嘢台灣表現完全係CLS
呢度就日日屌港共用香港人做4hing毒針白老鼠
台灣人其實一樣屌緊嗰邊想用台灣人做白老鼠屌到啪啪聲
連登仔屌就係正常,台灣人屌就係民智未開
屌你老味連登仔嗰種由無知演變而成嘅自大真係令人作嘔
做兩個星期3期臨床,唔洗外國認證直接打,總之國產就黎有,好撚安全啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞