台灣人最近因為武肺係咁屌台灣政府

311 回覆
92 Like 212 Dislike
岩呀, 香港無封關都0 確診呀.
其實呢個正正係兩黨制嘅其中一個弊病
個政黨幾垃圾都好,去到大選好多時都係靠意識形態箍票
你幾憎佢、覺得佢幾廢都要含淚投佢
張票係投反對對家多過投比心水候選人
投一個人唔代表唔可以屌佢,唔代表要全盤接受、去死攬佢嘅施政
偏偏連登仔就最鍾意連思想都要自行閹割玩二分
你屌民進黨就係不知足,就係奶共,就係帶風向

用返香港做例子可能連登仔先會明
好似以前分保皇同民主派兩個陣營咁
白鴿大狀幾垃圾香港人都係要含淚投佢地
上面班見親人屌民進黨就屈毛屈剩嘅人
其實係當年屌柒人分裂民主派嘅廢老死忠+支那堅決擁護執政黨小粉紅混合體嚟
喺香港個context人人都明嘅道理
次次一轉去其他國家連登仔就會失晒憶,即刻廢老政棍藍絲小粉紅上晒身咁
仲好意思走去話人民智未開,笑大人個口
Dcard boss is working for kmt
識打選戰 =/= 識管治。
兒登仔剩係識屈毛
民進黨今次防疫表現食左屎咁都唔屌得
根本兒登仔同小粉紅一樣
你屌台灣就係5毛
本身唔係因為反送中, 其實韓國瑜已經做左總統 , 然後台灣會大爆
關鍵時刻 睇少啲啦 出名嘩眾取寵

Btw推 新聞面對面
柯呢幾日敗返哂啦 google:好心肝
如果選左韓國魚,前幾日降落松山機場果架就會係解放軍戰機,很和平呢!
lm
笑撚死,你綠營放隻支那毒入嚟仲話柯p不知所謂?
都未講高雄可預早知道疫苗發放單野而台北係政府好遲先通知
你中央日日做錯唔認仲係度屈9其他黨點點,你係無腦奶綠,唔係唯有含綠
當台灣一黨專政唔使同選民交代?正傻9
用下腦諗野
呢單野原來綠都一堆人偷打
依家綠都收聲唔敢嘈
敗咩返晒?你條南亞仔9up少陣
的確 台灣而家基本上都入左兩黨輪流做呢個惡性循環
但係台灣現有制度 加埋 藍綠地方勢力下 好難出現第三個政黨既出現
有邊個國家嘅人無因為武肺屌個正苦
台灣人應該屌支那至啱
搞清楚
依家係本身冇事
無啦啦3+11放毒自爆
之後仲要爆完0準備亂到cls先被人狂屌
全世界用左1年去示範點應對
但台灣政府仲係咩都唔識 動作勁慢
1450 綠蟑螂 菸粉 自己揀一個
其實呢個只係時間上嘅問題,所有國家都有發生過呢個情況,03年sars香港係咁,所以吸取咗教訓,今次一爆個個識做,但係今次爆,個個國家都奶野,佢哋亦都無參考香港當年做法,佢哋都係用咗成年先開始控制到,咁台灣而家先爆,所以佢哋而家先開始適應咁解
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞