台灣人最近因為武肺係咁屌台灣政府

311 回覆
92 Like 212 Dislike
kmt不停吹奏az副作用大係咪事實先?
無可否認一般台灣人冇咩國際觀,好易受社會風向影響,當初除左台灣冇疫情唔急於打之外,就係因為有社會風向吹az副作用大 有血栓會死人 影響打針意欲
AZ咁多外國打完都話副作用係事實啊,所以國民黨咁講

你唔好我答完你一樣野之後,你就死都唔答我再講其他野得唔得

「當初除左台灣冇疫情唔急於打之外,就係因為有社會風向吹az副作用大 有血栓會死人 影響打針意欲」
其實你點證明到?叫你證明你又loop多次

我覺得「市民依家唔打就係唔信民進黨」因為事實係佢地政策失誤搞到支那毒入台,我咁講都係事實嚟

講到口臭
答未啊
你肯回覆你自己話「醫護」俾人呃到唔敢打針未啊?講咁耐你都仲唔肯覆醫護係咪會蠢到俾國民黨呃
台灣一講政治同民生就會有好多唔理性既人
既然你認同國民黨咁樣講冇問題的話,仲點同你討論落去? 英國靠打AZ解決疫情又點睇?香港打完BNT有死亡過案又點睇? 台灣宜家打左80萬劑az有冇副作用死亡未?

已經答左你點解當初醫護冇咩人打,你又扮冇睇到?
「當初除左台灣冇疫情唔急於打之外,就係因為有社會風向吹az副作用大 有血栓會死人 影響打針意欲」

我覺得「市民依家唔打就係唔信民進黨」因為事實係佢地政策失誤搞到支那毒入台,我咁講都係事實嚟
<<<你咁都可以講得出,真係弱智冇藥救,宜家台灣人爭住打az你有冇睇到阿傻鳩
話口未完
都係嗰句,cctoy萬歲
你答左?你自己講咩唔記得?你係話醫院俾國民黨搞到唔敢打你答我其他野做咩?
你肯回覆你自己話「醫護」俾人呃到唔敢打針未啊?講咁耐你都仲唔肯覆醫護係咪會蠢到俾國民黨呃

「宜家台灣人爭住打az你有冇睇到阿傻鳩」原來你精神分裂,頭先有話俾國民黨搞到唔敢打,依家又變左爭住打,突然又唔驚?大佬你食藥未
「一開始屌買得多az ,再屌az 副作用多,搞到一開始醫護唔敢去打,國民黨又認唔認? 」
幫你搵返你自己句野
大佬,唔好答啲唔關事既野

仲有,你又無答到點證明你口中既事實

其實你點證明到?叫你證明你又loop多次
其實你知唔知az 一開始只可以俾醫護打?我呢度咪答左你係kmt班人帶風向話az副作用大影響一開始只可以俾醫護班打而少人去打

「宜家台灣人爭住打az你有冇睇到阿傻鳩」原來你精神分裂,頭先有話俾國民黨搞到唔敢打,依家又變左爭住打,突然又唔驚?大佬你食藥未

宜家點解多人打?引翻我呢一段「當初除左台灣冇疫情唔急於打之外,就係因為有社會風向吹az副作用大 有血栓會死人 影響打針意欲」 因為宜家有疫情爆發,加上英國 韓國打az 情況 同埋台灣本身打az開始增加都發現根本上az 冇咩大副作用 咪多人去打囉! 包括你kmt一邊講az大副作用,結果自己都走去偷打az ,不如解釋下點解kmt話az 唔安全但又要去偷打?

同埋我講緊你弱智係因為>>>你覺得「市民依家唔打就係唔信民進黨」因為事實係佢地政策失誤搞到支那毒入台,我咁講都係事實嚟 <<<< 咁你都可以講得出 去奶共應該有發展
你同港共一樣屈9市民驚副作用話我去奶共有發展?
你就真係同支共一樣啦
之前就國民黨呃到人唔打,依家啲人有突然好醒咁知道要打,
你啲邏輯點跟

同埋叫你答醫護係咪蠢到俾國民黨呃到唔敢打,你答「係」「唔係」就得,你唔好再答其他野當答左
同你答左咩野?你自己又證實唔到係關國民黨帶風向事,大佬你講多十次都無用,你證明嚟睇下啦
你去支那直頭可以做口交部添,一味9up騎劫台灣人思想又證明唔到

呢件事係你自己打出黎假設,我只係話你個假設On9,又想屈係我講出黎?

不如你答左我點解國民黨當初吹奏az大副作用唔會打,結果自己走左去偷打az? 咪解釋到我所講囉

同埋叫你答醫護係咪蠢到俾國民黨呃到唔敢打,你答「係」「唔係」就得,你唔好再答其他野當答左

你係咪弱智?
我呢段已經答左你因為咁樣而影響醫護去打針意欲囉,至於醫護受影響唔打呢個行為係咪蠢我冇意見,蠢係你自己加上去,只可以講當時3,4月成個社會風向就係az副作用大 而且又冇疫情唔急於去打
即係醫護會俾國民黨影響到多謝你證實自己係盲綠粉9up
你知唔知你講堆野都係自己假設?
你到依家都證明唔到市民唔打係俾國民黨影響既證據,你loop100次都無用,係覺得就當真?
我假設就係on9,你假設就係事實
唔再覆你條傻9綠粉
仲有我唔該你條傻鳩綠粉唔好盲吹奏綠
依家我台灣親戚患重病要人係醫院照顧,一人免費其他人做檢測要成3500台幣
因為支那放毒+垃圾綠營放寛機師搞到依家台灣咁
我屌你老母呢啲死綠粉咩都怪在野黨唔識檢討,
啲人民下下做檢測咁柒貴經濟壓力咁大中央做左咩?
你係香港9up緊係輕鬆,台灣人真係壓力你呢啲係香港傻鳩綠粉永遠唔會睇到
不如你答左我點解國民黨當初吹奏az大副作用唔會打,結果自己走左去偷打az?

做咩唔敢覆我?
佢地柒,咁你快點證明你啲on9假設係啱啦,屌你老母
PCR檢測費用你又想拿支那費用黎對比?
之前kmt吹奏費用貴,結果又被人打臉,你仲敢拿呢樣野講?
美國自費檢驗費用約為美金250元(折合新臺幣約7,100元)以下;英國自費檢驗費用約為英鎊130至200元不等(折合新臺幣約5,000至7,600元);日本自費檢驗費用約為日幣25,000至50,000元不等(折合新臺幣約7,000至14,000元)

至於你親戚入院陪病者一人免費,其他人收正價有咩問題?宜家擺明要減少醫院人流,降低感染機會。你係都要入黎探病,咁麻煩你付出代價囉

我一開始已經屌左民進黨今次係抵屌,俾曬機會你在野黨加分,但結果你在野黨做左咩? 去響喇叭爭取疫苗?金門要求派專船去厦門打支那疫苗?連勝文一路屌az 一路要求入口支那疫苗 自己老豆老母就偷打az ,綠黨係抵屌,但你藍黨更加仆街 無時無刻奶共!
個權係執政黨你怪在野黨?
同埋你條仆街無人性到癲
得啦傻鳩綠粉你繼續奶空心菜件臭閪
仲有其他國家貴過台灣代表台灣依家呢個價唔貴?
屌你老母用下個死人腦
價錢係要用當地人收入水平嚟比,就算其他國家成億驗一次又點?關台灣本身價錢幾多撚事
你咪再出醜盲撐傻9,咩柒都國民黨國民黨,依家個貴價關國民黨定執政黨事?
去響喇叭爭取疫苗?金門要求派專船去厦門打支那疫苗?連勝文一路屌az 一路要求入口支那疫苗 自己老豆老母就偷打az
所以在野黨做呢啲野唔抵屌?

點樣冇人性?多過一個人入黎探病要自費有咩問題?開放你全家入黎探病好冇?一陣你係冇症狀確診者搞到爆發點算?
得啦,你條傻鳩全家快啲生癌死希望今年內
你答我點解你冇喇喇需要做PCR?除左要出國
笑L咗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞