[買到就切柒] 利物浦 季後無轉會討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
岩啦
去咩強國

2日係香港就岩

幾時賣飛呀

有得睇btk鏟草

BTK算係幾好球品

支持剷草
好野踢兩日

未買到人 不如唔好來

7月尾 都未買到
我相信 到時 係 利迷 book 飛機 fsg out
有得睇btk鏟草

BTK算係幾好球品

支持剷草

睇神簡點頭好過啦
有得睇btk鏟草

BTK算係幾好球品

支持剷草

睇神簡點頭好過啦

西布朗
水晶宮
李城

一堆大巴隊
有得睇btk鏟草

BTK算係幾好球品

支持剷草

睇神簡點頭好過啦

both ok?
係咪上網買
唔係香港冇得去通宵排

搞定渣打卡

侯城宣布,主帥馬高施華已觸發解約條款,離開球隊。

全部降班就閃

冇信心升返班, 一陣搞搞下變左英冠級主帥
Owen呢隻狗 真係幾面不是人
Can't beat them, join them呢啲前事都廢事講
淨係講今年
利今年有一個星期上過榜首就認親認戚 話咩終於上榜首 就即刻比獌串 no, we are 6th
巴塞對巴黎入6比1又跑又9叫 鍠迷都屌鳩佢
好啦依家獌攞歐霸又話we

一直都當佢係獌名宿

第17位

諗番學神年代,都唔係好記得自己當年點樣捱過呢段西波期

以前高登直頭有人係學神時期做利迷,真係睇唔透

應該係傻撚左先會咁做

利申 我係 嗰時仲吹到咩 謝拉特+王子+糟糕三叉戟

果陣都有期望過糟糕

英美斯

諗番學神年代,都唔係好記得自己當年點樣捱過呢段西波期

以前高登直頭有人係學神時期做利迷,真係睇唔透

應該係傻撚左先會咁做

利申 我係 嗰時仲吹到咩 謝拉特+王子+糟糕三叉戟

果陣都有期望過糟糕

英美斯

咪又係靠新享利ngog數糊
又要撲飛
Can't beat them, join them呢啲前事都廢事講
淨係講今年
利今年有一個星期上過榜首就認親認戚 話咩終於上榜首 就即刻比獌串 no, we are 6th

一直都當佢係獌名宿

點解會傻撚到搵佢做大使
淨係講今年

一直都當佢係獌名宿

點解會傻撚到搵佢做大使

FSG知閪球會歷史咩
【是可忍也,孰不可忍也】

尋晚英國 BT SPORT 直播歐霸決賽,奧雲都係評述在列,當佢提及曼聯時就用「WE」嚟形容。呢件事激到媒體記者 Tony Barrett 好嬲,決定發起網上連署,要求利物浦將奧雲身為球會大使呢個職銜除名。

聯署傳送門:https://www.change.org/p/tony-barrett-remove-michael-owen-as-liverpool-football-clubs-international-ambassador?recruiter=53372641&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_petition&utm_term=mob-xs-no_src-no_msg

一撚早就唔應該搵佢做啦

又要撲飛

十年前中學雞唔知點買飛 好彩有親戚內部有飛
今舖睇黎要親力親為了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞