[買到就切柒] 利物浦 季後無轉會討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
與其高追雲迪克,不如用返沙高啦
留返D錢買前鋒, 翼同閘

用翻沙高既可能性係0

真係唔好.............
打英超防守唔好真係會出事
同埋再次強調沙高係二線中堅,絕對係

水晶宮有左佢防線好左好多,對車都不失球,好似係

講左好多次
打縮入去守同打高位係兩樣野黎

咁講咩中堅先岩

蘿莉

用翻沙高既可能性係0

講左好多次

咁講咩中堅先岩

蘿莉

馬貼好撚勁

用翻沙高既可能性係0

咪搞沙高啦
一線中堅好用用你幾年架

用翻沙高既可能性係0

講左好多次

咁講咩中堅先岩

蘿莉

馬貼好撚勁

illori, wilson

用翻沙高既可能性係0

咪搞沙高啦
一線中堅好用用你幾年架

如果卡叔都值得後備中堅,咁沙高?
好撚憎賓迪基 比撚晒機會你你下下單球向後控 空龍唔撚入仲好意思成日屌鳩利冇比機會你 仲on9過巴神

買少D貴價二線,All in 1-2個大牌好鳩過啦

熱刺前面三個加都係少過20m
買一線唔代表一定好,最緊要係買到岩的人又夾到隊波

前面買個一線隊波唔順掉個波比佢自己攪啦

類似蘇亞雷斯果類,咁華拿算唔算?
其實史獨都叫做到下

所以一直都唔覺得要賣史獨

佢係少有地踢得少都唔賣得的人

反之, 果個叫HXXXXXSON的隊長

史獨心態好返既話好撚勁
季初季中都踢斯文波 爆都唔爆下
季尾出返黎見到幾下突破
佢肯博既話其實好撚勁
但如果佢唔撞唔爆 就好似踢少個咁

腳痛無撚計

覺得佢心態問題, 成日驚傷唔去盡 / 要100% 康復先出
好心一野掉佢落正選踢啦, 反正都唔知幾時又傷
每逢球季將結束或就快結束,球會都會搞聚餐慰勞一班將士,但今次拿玻里搞嘅慰勞晚宴,就唔係好和諧,據講會長迪羅倫迪斯喺晚宴期間,突然企起身話門將連拿唔應該受一啲外在事物分心,咁樣先可以變得更強,矛頭直指其妻Yolanda Ruiz,結果後者聽完後即刻離場,場面非常尷尬。

連拿事後亦喺社交網絡出聲,表示要顯出紳士風度,就應該唔好理會一啲唔值得關心嘅人,而Yolanda亦差唔多同一時間喺ig話,當統治者失去尊嚴,服從者亦會對佢失去尊重,齊齊抨擊迪羅倫迪斯。有傳雖然迪羅倫迪斯嘗試解釋自己係講笑,但外間即傳2018年約滿嘅連拿,會喺今夏離隊。

唔會想佢返利呀嘛

用翻沙高既可能性係0

咪搞沙高啦
一線中堅好用用你幾年架

如果為左個後備中堅要影響球隊紀律, 咁不如換返錢買過件
好撚憎賓迪基 比撚晒機會你你下下單球向後控 空龍唔撚入仲好意思成日屌鳩利冇比機會你 仲on9過巴神

佢仲要利果陣特別好波
五毛狗出沒注意!
會員:9527~
編號:48157

五毛狗 (9527~ #48157) 同 雜種有親「習大大」+ 打殘體字, 係連登傳播中共語言

五毛狗 (9527~ #48157) 公然抹黑支持香港獨立嘅人

五毛狗 (9527~ #48157) 用大陸百度,引用大陸圖

用翻沙高既可能性係0

咪搞沙高啦
一線中堅好用用你幾年架

如果為左個後備中堅要影響球隊紀律, 咁不如換返錢買過件

咁你又岩,而且事實上高普實放走佢

巴神on9 D

巴神on9 D

巴神全季兩球?

幫你入左十粒 有幾球重要波
又唔瘋狂慶祝 算係咁啦
巴神做過d咩阿 仲要屌利

巴神on9之霸,呢D細路太早成名,自視過高

用翻沙高既可能性係0

勁時好勁 廢時冇啦啦食撚左豬油膏咁

用黎做下波,駁下腳都OK

唔知點解佢傳波要成隻前腳座低晒傳 好撚慢

咁樣?

又唔瘋狂慶祝 算係咁啦

BTK算好波品

高價黎到正選變後備仲要垃圾時間出, 都係呻左幾下冇比足夠機會佢證明自己

用翻沙高既可能性係0

勁時好勁 廢時冇啦啦食撚左豬油膏咁

用黎做下波,駁下腳都OK

唔知點解佢傳波要成隻前腳座低晒傳 好撚慢

咁樣?

唔洗貼啦, 有睇利都知夠個動作

又唔瘋狂慶祝 算係咁啦

賓迪基走都叫好黎好去啦,又多謝fans又剩
踢法唔岩都冇野好講
巴神就仆街啦去
隨著利物浦有機會在下季參與歐洲賽,領隊高普堅稱在轉會窗要嘗試引入高質素球員。

「紅軍」今季不時受傷患困擾,文尼、古天奴、拉爾拉拿、佐敦軒達臣、麥迪比都花了不少時間養傷。高普對Omnisport解釋,很多傷患都是在比賽、而非訓練所得:「這些嚴重傷患都是從賽場所得,如果你們問,可以解決這問題嗎?百分百肯定,不可以。不過我們從中學到不少,我們也會引入有質素的球員。」

利物浦今季最後一場會對篤定降班的米杜士堡,球隊現排第4,落後第3位的曼城兩分,並領先第5位的阿仙奴僅1分。高普強調贏獎盃才是最主要:「最好就是贏歐聯,這樣有錦標,下季又可踢歐聯。當冠軍是最好了,歐聯好,足總盃也好。從財政方面看,前4或者更重要,但沒甚麼可比得上贏獎盃。這是我們比賽的目標,沒有人闖進決賽,然後覺得不重要的。」

又唔瘋狂慶祝 算係咁啦

搵沙高慶祝串撚過剷草啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞