[買到就切柒] 利物浦 季後無轉會討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Ojo其實值唔值得提拔下,下一個250/IBE

幾睇好

希望唔會係IBE
mignolet
clyne (待購?)/lovern matip (待購)
henderson
(待購)
lalala
mane coutinho
(待購)

佳連個位應該好穩

其實limtied budget下, 右閘真係唔使買

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

why反,需要進攻力廢,但又勤力又守得好

進攻終結者
成日鳩推傳鳩波 面對面傳失 傳去k角位玩9隊友 冇腦踢波

佢成日傳中傳地波 真係諗爆頭

知無人識頂
mignolet
henderson
(待購)
lalala
(待購)

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

進攻終結者

我覺得迫佢練死兩招,一係就斬入禁區,一係落底,佢呢D無乜能力的人只能咁

或者係GLEN JOHNSON打得太好以前

高普戰術其實2閘進攻能力好重要 要幫手做波
但佢就亂踢啲波
每逢球季將結束或就快結束,球會都會搞聚餐慰勞一班將士,但今次拿玻里搞嘅慰勞晚宴,就唔係好和諧,據講會長迪羅倫迪斯喺晚宴期間,突然企起身話門將連拿唔應該受一啲外在事物分心,咁樣先可以變得更強,矛頭直指其妻Yolanda Ruiz,結果後者聽完後即刻離場,場面非常尷尬。

連拿事後亦喺社交網絡出聲,表示要顯出紳士風度,就應該唔好理會一啲唔值得關心嘅人,而Yolanda亦差唔多同一時間喺ig話,當統治者失去尊嚴,服從者亦會對佢失去尊重,齊齊抨擊迪羅倫迪斯。有傳雖然迪羅倫迪斯嘗試解釋自己係講笑,但外間即傳2018年約滿嘅連拿,會喺今夏離隊。

連拿個樣加身型都好似一個office打工仔, 仲要低級個隻.
完全唔似龍門身型.
TEAM A
...........................mignolet
clyne.......... (待購?)/lovern.....matip.......... (待購)
..........................henderson
............................(待購)
.............................lalala
......................mane............ coutinho
...............................(待購)

TEAM B
...........................Karuis
milner............klavan.............lovern............moreno
.......................lucas
.....................can + lomo
..................firmino...............origi
.......................sturridge

Substitutions: woodburn, harry wilson, ings, randall, flanagan,taa, grujic,ojo,ejara

個陣咁樣算唔算叫夠人? 回收埋WISDOM同MK仲多人
mignolet
henderson
(待購)
lalala
(待購)

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

進攻終結者

我覺得迫佢練死兩招,一係就斬入禁區,一係落底,佢呢D無乜能力的人只能咁

但佢就亂踢啲波

其實佢射左佢我都無咁嬲
每逢球季將結束或就快結束,球會都會搞聚餐慰勞一班將士,但今次拿玻里搞嘅慰勞晚宴,就唔係好和諧,據講會長迪羅倫迪斯喺晚宴期間,突然企起身話門將連拿唔應該受一啲外在事物分心,咁樣先可以變得更強,矛頭直指其妻Yolanda Ruiz,結果後者聽完後即刻離場,場面非常尷尬。

連拿事後亦喺社交網絡出聲,表示要顯出紳士風度,就應該唔好理會一啲唔值得關心嘅人,而Yolanda亦差唔多同一時間喺ig話,當統治者失去尊嚴,服從者亦會對佢失去尊重,齊齊抨擊迪羅倫迪斯。有傳雖然迪羅倫迪斯嘗試解釋自己係講笑,但外間即傳2018年約滿嘅連拿,會喺今夏離隊。

連拿個樣加身型都好似一個office打工仔, 仲要低級個隻.
完全唔似龍門身型.

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

進攻終結者

知無人識頂

兩邊出波係要練下啦屌
米拿有幾次入涉到出波 又係好易俾人block
左右兩邊都要練呀

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

進攻終結者

知無人識頂

唔係地波 我寧願地波 佢傳低腰波先仆街 點撚樣射

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

進攻終結者

但佢就亂踢啲波

其實佢射左佢我都無咁嬲

對米堡有球空晒龍都唔中
mignolet
henderson
(待購)
lalala
(待購)

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

佳尼唔出波係無問題

完全唔似龍門身型.

賣沙高mkv屌摩應該有50m

vdj,keita,華拿,costa,各50m,富咸幼幼10m,咁total都係160m,利收入咁多而且上年冇用過錢,好心就dum本d搶人啦
仲未計史獨有機會賣,又多30m

買三送一?

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

進攻終結者

知無人識頂

兩邊出波係要練下啦屌
米拿有幾次入涉到出波 又係好易俾人block
左右兩邊都要練呀

我期望下季左閘唔係佢,亦不是robertson
mignolet
henderson
(待購)
lalala
(待購)

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

佳尼唔出波係無問題

換一個, 隨時連攻防都冇

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

進攻終結者

知無人識頂

唔係地波 我寧願地波 佢傳低腰波先仆街 點撚樣射

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

進攻終結者

但佢就亂踢啲波

其實佢射左佢我都無咁嬲

對米堡有球空晒龍都唔中

都好過佢鳩傳
mignolet
henderson
(待購)
lalala
(待購)

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

佳尼唔出波係無問題

佢普通傳波都有問題啦 只係識向前傳 傳去角球位玩9費明奴 有時仲要高波傳去k角位 都痴撚線

完全唔似龍門身型.

好撚FIT
賣沙高mkv屌摩應該有50m

vdj,keita,華拿,costa,各50m,富咸幼幼10m,咁total都係160m,利收入咁多而且上年冇用過錢,好心就dum本d搶人啦
仲未計史獨有機會賣,又多30m

買三送一?

佢扣左賣人果50M
mignolet
henderson
(待購)
lalala
(待購)

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

佳尼唔出波係無問題

佢普通傳波都有問題啦 只係識向前傳 傳去角球位玩9費明奴 有時仲要高波傳去k角位 都痴撚線
傻西
mignolet
henderson
(待購)
lalala
(待購)

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

佳尼唔出波係無問題

傻西

mignolet
henderson
(待購)
lalala
(待購)

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

佳尼唔出波係無問題

咁真係冇計 現今好右閘都難求
mignolet
henderson
(待購)
lalala
(待購)

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

佳尼唔出波係無問題

傻西

曾幾何時都期待過摩蘭奴會係第二個傻西
mignolet
henderson
(待購)
lalala
(待購)

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

佳尼唔出波係無問題

咁真係冇計 現今好右閘都難求

係,要求好高,又要攻得又要守得,以前守得好,偶爾助攻下就得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞