[買到就切柒] 利物浦 季後無轉會討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

我對米勞最深印象係,對侯城打手槌7左俾人入

但對轟救12碼 對史城救2粒近射 對西布朗救半單刀呢到幫利攞到好多分啦
今季佢真係功大於過

高普 食過上癮

膠米+膠卡=聖米

米+卡斯拿斯

卡斯拿斯既名氣真係好勁

卡斯拿斯近排都傳過下, 但36歲,我寧願用米仔都唔想買佢

後備免簽就ok 高峰已過

用佢個名去買西班牙人

Raul garcia 代lovren

但對轟救12碼 對史城救2粒近射 對西布朗救半單刀呢到幫利攞到好多分啦
今季佢真係功大於過

高普 食過上癮

膠米+膠卡=聖米

米+卡斯拿斯

卡斯拿斯既名氣真係好勁

用佢個名去買西班牙人

佢人工一定貴到痴線 fsg:不了

唔係喎

人地係big name
簽到嘅話到時fsg: big name? Iker is big name. Mission accomplished

今季佢真係功大於過

高普 食過上癮

膠米+膠卡=聖米

米+卡斯拿斯

卡斯拿斯既名氣真係好勁

用佢個名去買西班牙人

唔係喎

人地係big name
簽到嘅話到時fsg: big name? Iker is big name. Mission accomplished

終於簽到個 唔洗google search的人

今季佢真係功大於過

高普 食過上癮

膠米+膠卡=聖米

米+卡斯拿斯

卡斯拿斯既名氣真係好勁

用佢個名去買西班牙人

唔係喎

人地係big name

終於簽到個 唔洗google search的人

納比基達已經係我地既人

堅?
納比基達已經係我地既人

堅?

真定假
納比基達已經係我地既人

堅?

真定假

學臣年代, 搵呢班人踢歐霸, 不要一槍打死我

屌 笑死 呢個陣擺係今年應該差不多要護級
Btw當年希臘佬好定今年Klavan好?

上排右3同下排右2咩水?

Wilson
Insua好似係
納比基達已經係我地既人

堅?

真定假

暫時得堆twitter sources 講 deal done
你reliable source講
納比基達已經係我地既人

堅?

真定假

暫時得堆twitter sources 講 deal done
無reliable source講

keita
bbc espn skysport 呢d無講過
skybet 好像連盤都無開

keita

睇james pearce 得啦

keita

睇james pearce 得啦

急不及待睇 james pearce 出黎否認了
屌你高普佢一開波話almost done既意思
應該只係同michael edwards plan好叫雞路線咁解
傾都未傾
應該只係同michael edwards plan好叫雞路線咁解
傾都未傾

心水清
傾都未傾

心水清

根本就 9up 怪
名係交左上去呀,但上面點同人傾就另一回事啦
傾都未傾

心水清

根本就 9up 怪

香港call g 路線plan左未

人地熱刺艾力巨果堆都好似去左老蘭
暑假利黎香港,通宵一晚排唔排到
傾都未傾

心水清

根本就 9up 怪

香港call g 路線plan左未

人地熱刺艾力巨果堆都好似去左老蘭

香港駛撚call, 一見到鬼佬就腿張開啦

第17位

諗番學神年代,都唔係好記得自己當年點樣捱過呢段西波期

FM + FIFA 妖人

第17位

諗番學神年代,都唔係好記得自己當年點樣捱過呢段西波期

淨係記得佢隊西波贏到軌
好似連獌都贏到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞