[買到就切柒] 利物浦 季後無轉會討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
話時話馬達連埋今次係咪拎過兩次霸氣杯?
鏝大換血,睇黎會搶走好多目標

我地果d目標全部幻幻黎,驚咩

曼城應該換後防姐 前面滿晒人

防中,後防,正前,龍都要買

巴我夠做啦
dllm 其實chris wood係邊撚個
個個都話買 但小弟聽都未撚聽過

神鋒

巴我夠做啦

原來沒有 從來都沒有

英冠神射手

英冠神射手

似係利會target既球員

我地果d目標全部幻幻二三線黎,驚咩
.@Sagnaofficial 即將離開 #曼城

痴線
哥狗依d真係大清洗啦

痴線
哥狗依d真係大清洗啦

曼城後防D人腳點跟佢d 踢法,估到啦
曼城宣布,在今季季尾約滿的基歷治和拿華斯將不與會方續約,以自由身離隊。

@willy_caballero is also leaving #mcfc.

.@Gaelclichy22 departs #mcfc.

clichy過利啦

殺巴呢
哈德升到英超既話 借多季ward囉
Gerrard: "To play with Firmino, especially, was an absolute pleasure. I would have loved to have played with him for a couple of years."

Gerrard on Firmino: "He’s a very intelligent footballer. He’s on that same wavelength. There are levels and he’s absolutely top level.”

Gerrard: "I loved every second of it. Every time you get the opportunity to put the red shirt back on, you never turn it down."

Gerrard: "This was obviously special, to give a bit back to our amazing fanbase. To play for Jürgen & be around the team was fantastic."

痴線
哥狗依d真係大清洗啦

鏝清走既人,我覺得已經喺垃圾痢爭正選
曼城宣布,在今季季尾約滿的基歷治和拿華斯將不與會方續約,以自由身離隊。

@willy_caballero is also leaving #mcfc.

.@Gaelclichy22 departs #mcfc.

clichy過利啦

殺巴呢

鏝二隊

痴線
哥狗依d真係大清洗啦

鏝清走既人,我覺得已經喺垃圾痢爭正選

免簽Navas
哈德升到英超既話 借多季ward囉

嘩,決賽一場過
要睇啦
唔記得左係雷丁定富咸比中國集團買左?
未來隊黎講,阿積士摩納哥定多蒙特
未來隊黎講,阿積士摩納哥定多蒙特

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞