[買到就切柒] 利物浦 季後無轉會討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
之前鍠好似都用60m買咗件幼幼?
Bernardo Silva deal believed to be 5yr contract. Looks like he will be City's record signing at around £70m

個個都去到咁撚貴

比d土豪隊搞到個市場亂哂

下下都50M起標
玩西咩

我地唔係鏝 撚有咁多錢
下年保到前四 已經拜臣

我地個record break 只不過人地一條友預算多少少
唔洗擔心
我地只會要d講心唔講金既
IN GO PRO WE 7S LA DLLM
熱狗有冇link

傑志會被人炒幾多球
Bernardo Silva deal believed to be 5yr contract. Looks like he will be City's record signing at around £70m

個個都去到咁撚貴

比d土豪隊搞到個市場亂哂

市場經濟係咁
熱狗有冇link

傑志fb好似有直播
熱狗有冇link

傑志fb好似有直播

https://www.facebook.com/kitchee.sc/videos/1180762532035398/
熱狗有冇link

傑志會被人炒幾多球

未出kane&alli

有艾歷臣都夠做啦
Brandt唔肯走 keita人地唔放,vdj又要同車雙曼爭
傳左咁耐果3個top target

應該又係無啦啦簽d冇傳過既人

師兄真係了解fsg
傑志暫時打得比想象中好

勁過侯城
個市場定價真係癲左好多
莫拉達本身我以為45m左右就得
依家要65m 當年Suarez都係6x m姐
真係估唔到Keita vdj 50m都搶唔到
個市場定價真係癲左好多

利狗35m買卡路爾做壞規矩
個市場定價真係癲左好多

08年 全球放水 後 所有野都變得更癲
咩資產價格都升個唔停

油價上返去
Is 打不死 某程度都同 堆中東 油王 沙漠有關

好像成萬人排新樓
個市場定價真係癲左好多

08年 全球放水 後 所有野都變得更癲
咩資產價格都升個唔停

油價上返去
Is 打不死 某程度都同 堆中東 油王 沙特有關

好像成萬人排新樓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞