[買到就切柒] 利物浦 季後無轉會討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

第17位

諗番學神年代,都唔係好記得自己當年點樣捱過呢段西波期

以前高登直頭有人係學神時期做利迷,真係睇唔透

應該係傻撚左先會咁做

好人好姐又點會...
【是可忍也,孰不可忍也】

尋晚英國 BT SPORT 直播歐霸決賽,奧雲都係評述在列,當佢提及曼聯時就用「WE」嚟形容。呢件事激到媒體記者 Tony Barrett 好嬲,決定發起網上連署,要求利物浦將奧雲身為球會大使呢個職銜除名。

聯署傳送門:https://www.change.org/p/tony-barrett-remove-michael-owen-as-liverpool-football-clubs-international-ambassador?recruiter=53372641&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_petition&utm_term=mob-xs-no_src-no_msg

一撚早就唔應該搵佢做啦

有d骨氣都要劃清界線啦
咁都忍得 屎都食得

三姓家奴
明叔食撚屎

第17位

諗番學神年代,都唔係好記得自己當年點樣捱過呢段西波期

以前高登直頭有人係學神時期做利迷,真係睇唔透

應該係傻撚左先會咁做

好人好姐又點會...

應該有被虐傾向
Owen呢隻狗 真係幾面不是人
Can't beat them, join them呢啲前事都廢事講
淨係講今年
利今年有一個星期上過榜首就認親認戚 話咩終於上榜首 就即刻比獌串 no, we are 6th
巴塞對巴黎入6比1又跑又9叫 鍠迷都屌鳩佢
好啦依家獌攞歐霸又話we

真呂布
Owen呢隻狗 真係幾面不是人
Can't beat them, join them呢啲前事都廢事講
淨係講今年
利今年有一個星期上過榜首就認親認戚 話咩終於上榜首 就即刻比獌串 no, we are 6th
巴塞對巴黎入6比1又跑又9叫 鍠迷都屌鳩佢
好啦依家獌攞歐霸又話we

真呂布

厚面皮到
有無手足聽日去睇熱狗
明叔幾時死

積下口德
【是可忍也,孰不可忍也】

尋晚英國 BT SPORT 直播歐霸決賽,奧雲都係評述在列,當佢提及曼聯時就用「WE」嚟形容。呢件事激到媒體記者 Tony Barrett 好嬲,決定發起網上連署,要求利物浦將奧雲身為球會大使呢個職銜除名。

聯署傳送門:https://www.change.org/p/tony-barrett-remove-michael-owen-as-liverpool-football-clubs-international-ambassador?recruiter=53372641&utm_source=share_petition&utm_medium=facebook&utm_campaign=share_petition&utm_term=mob-xs-no_src-no_msg

一撚早就唔應該搵佢做啦

有d骨氣都要劃清界線啦
咁都忍得 屎都食得

Barret 係咪第一個講人話既利記高層
有時真係唔明諗乜
委任佢果下已經係自取其辱啦
有時真係唔明諗乜

條友用屎忽撚野
有時真係唔明諗乜

條友用屎忽撚野

我地利記好似專出反骨仔
有時真係唔明諗乜

條友用屎忽撚野

我地利記好似專出反骨仔

可能高層都係獌狗卧底
有時真係唔明諗乜

條友用屎忽撚野

我地利記好似專出反骨仔

250 25雲
有時真係唔明諗乜

條友用屎忽撚野

我地利記好似專出反骨仔

250 25雲

講反骨

北利物清
南阿仙奴

有時真係唔明諗乜

條友用屎忽撚野

我地利記好似專出反骨仔

250 25雲

講反骨

北利物清
南阿仙奴

一件owen
一件vps

兩個都係condom,即棄果隻
有時真係唔明諗乜

條友用屎忽撚野

我地利記好似專出反骨仔

250 25雲

講反骨

北利物清
南阿仙奴

一件owen
一件vps

法比呢

多哥王子呢
有時真係唔明諗乜

條友用屎忽撚野

我地利記好似專出反骨仔

250 25雲

講反骨

北利物清
南阿仙奴

一件owen
一件vps

法比呢

利 入選名單

奧雲 同皇馬夾計 8m走佬(堂堂金球) 轉投死敵

史$寧 走前同經理人已經不停唱衰利

馬斯 罷訓 罷踢 (當然有傳聞學神 利 毘 佢)
有時真係唔明諗乜

條友用屎忽撚野

我地利記好似專出反骨仔

250 25雲

講反骨

北利物清
南阿仙奴

一件owen
一件vps

法比呢

多哥王子呢

A.Cole?
有時真係唔明諗乜

條友用屎忽撚野

我地利記好似專出反骨仔

250 25雲

講反骨

北利物清
南阿仙奴

一件owen
一件vps

法比呢

多哥王子呢

A.Cole?

我利25仔都係得3個
阿仙奴一堆
有時真係唔明諗乜

條友用屎忽撚野

我地利記好似專出反骨仔

250 25雲

講反骨

北利物清
南阿仙奴

一件owen
一件vps

法比呢

利 入選名單

奧雲 同皇馬夾計 8m走佬(堂堂金球) 轉投死敵

史$寧 走前同經理人已經不停唱衰利

馬斯 罷訓 罷踢 (當然有傳聞學神 利 毘 佢)

馬斯有得去巴塞拍美斯, 想走都情有可原, 當然去到打唔到自己最佳位置就另一件事.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞