[買到就切柒] 利物浦 季後無轉會討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
好想坐後備附近呀

睇熱狗?
There is over £100million in the kitty to ensure #LFC do not waste the opportunity that Champions League football could bring. (Dom King)

#LFC are prepared to spend more heavily than at any point in the 7 years since FSG took over. With Van Dijk a major target. (Dom King)

洗唔洗一個星期講一次=.=

怕撚左你班利狗亂咁吠呀嘛

講再多都無用

7月尾熱身賽 無咩簽人 就等

我驚到時利狗暴動佔領大球場
keita 50m, vdj又50m,最理想係補埋翼,閘,正前,咁既話要200m先夠用,但明眼人都知利唔會

免費:
基錯,拿華斯,薩巴列達 打閘
正前 華拿 60m
總數160m, 賣左古天奴的話
利有咩條件爭贏 vdj

講心
keita 50m, vdj又50m,最理想係補埋翼,閘,正前,咁既話要200m先夠用,但明眼人都知利唔會

免費:
正前 華拿 60m

用TAA都唔用個幾個免費啦
利有咩條件爭贏 vdj

講心

叫人咪去大會,會變無名小將,不如留利做legend

免費:
正前 華拿 60m

用TAA都唔用個幾個免費啦

一陣又有人話唔撚夠人
真係痴撚線 基治 拿華斯都好j
呢2件垃圾全盛時期都唔撚係勁

免費又有卡屎,拿華斯係OK囉

亂9咁衝 之後鳩傳 唔知要黎做咩
是但搵個人鄧人腳係幾好既
利有咩條件爭贏 vdj

講心

想嘔
Legend

Navas近3季一球都未入過有咩卡屎
KEANE TO UNITED?

Earlier we told you Sky sources understand Manchester United are planning on signing a central defender this summer and the three options they are pursuing are Michael Keane, Virgil Van Dijk and Victor Lindelof.

So what are the chances of Keane moving back to Old Trafford? United sold Keane to Burnley two-and-a-half years ago for £2m.

Since then he has made his full England debut – against Germany in March – and played 90 times for Burnley.

He has one year left on his contract at Turf Moor.

兩個目標都去獌?

仲有ben gibson 可簽
同埋簽hull個maguire, 大大份又有遠射, lovern mkII

一陣俾人話你無上進心,成日簽降班貨, robertson你竟然唔提?

的確係咁喎 唔洗成日諗點幫fsg慳錢,利d人成9日傷,單線都可以玩到成個後備都係新仔,陣容單薄到咁,有歐聯打唔入返5,6個真係講唔通
入貨果陣成日諗住入後備實力,呢d又係得利先會做既野。 人地強隊係買勁人返黎同現有正選競爭,甚至踢d原本正選既打後備,點會走去諗買完班正選點算,冇競爭冇進步

卡住D屎就有, 屙唔出咁款
利有咩條件爭贏 vdj

講心

想嘔
Legend

利無錢想吸人/留人只能咁樣
咁中意免簽 簽返馬斯返黎好過啦

其實利撚好難服待,簽有d名唔使錢又屌,簽d無名小將又屌
個個都想利買心中果個 邊有咁易
KEANE TO UNITED?

Earlier we told you Sky sources understand Manchester United are planning on signing a central defender this summer and the three options they are pursuing are Michael Keane, Virgil Van Dijk and Victor Lindelof.

So what are the chances of Keane moving back to Old Trafford? United sold Keane to Burnley two-and-a-half years ago for £2m.

Since then he has made his full England debut – against Germany in March – and played 90 times for Burnley.

He has one year left on his contract at Turf Moor.

兩個目標都去獌?

仲有ben gibson 可簽
同埋簽hull個maguire, 大大份又有遠射, lovern mkII

一陣俾人話你無上進心,成日簽降班貨, robertson你竟然唔提?

的確係咁喎 唔洗成日諗點幫fsg慳錢,利d人成9日傷,單線都可以玩到成個後備都係新仔,陣容單薄到咁,有歐聯打唔入返5,6個真係講唔通
入貨果陣成日諗住入後備實力,呢d又係得利先會做既野。 人地強隊係買勁人返黎同現有正選競爭,甚至踢d原本正選既打後備,點會走去諗買完班正選點算,冇競爭冇進步

其實我利買唔到勁人係重要的硬傷
Juventus will rival Manchester United and Tottenham for Bayern Munich forward Douglas Costa, 26. (La Stampa)

唔怪得知冇哂消息

應該得100分有機會買到

不過反骨

簽到就正
Juventus will rival Manchester United and Tottenham for Bayern Munich forward Douglas Costa, 26. (La Stampa)

唔怪得知冇哂消息

100分傳要多過35m,我利好似出20m

唔怪得知冇哂消息

costa呢d好心就重本搶啦,翼位死症黎,mane冇傷都還好,一冇mane就成隊柒哂
打英超最重要就係快翼

唔怪得知冇哂消息

costa呢d好心就重本搶啦,翼位死症黎,mane冇傷都還好,一冇mane就成隊柒哂
打英超最重要就係快翼

想簽佢同當時想簽山神果單野一樣

唔怪得知冇哂消息

打英超最重要就係快翼

FSG 撚會出錢買人咩

Agger lulu同佢輪流上
總覺得利唔會買van djik, 50m買一個人,唔似利的風格
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞