[買到就切柒] 利物浦 季後無轉會討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

傷左成季 操唔起

咁似INGS

一月先續左約 同埋呢季中堅都尚算健康 無位比gomez都正常既 期望下季出多啲

好似踢到閘

黎緊仲有WISDON同佢爭位

Wilson 會上一隊?

師兄應該講緊wisdom

ings 話佢好勤力 日日游水 咩游水距離多過英倫海峽定唔知咩

如果好返 可以打下sub

不過都無咩期望 2次大傷 接近 2年無咩踢過正式比賽 (上年叫踢過一陣預備隊)

佢理論上幾岩利用 又勤力 又跑得
不過利d黑氣真係

傷左成季 操唔起

咁似INGS

一月先續左約 同埋呢季中堅都尚算健康 無位比gomez都正常既 期望下季出多啲

好似踢到閘

wisdom就算鳩數啦
gomez都唔好期望咁多
傻西

曾幾何時都期待過摩蘭奴會係第二個傻西

摩蘭奴返西甲應該會勁
佢進攻其實好撚勁 但啲位置感差撚到

點解屌摩點解唔轉型打翼

佢對悉尼射個球都射得幾靚

新歌莉絲瑪

呢度d人話佢冇技術踢乜撚野翼

傷左成季 操唔起

咁似INGS

好似踢到閘

wisdom 連 中甲 仔都爆得死
ings 話佢好勤力 日日游水 咩游水距離多過英倫海峽定唔知咩

如果好返 可以打下sub

不過都無咩期望 2次大傷 接近 2年無咩踢過正式比賽 (上次叫踢過一陣預備隊)

高普唔會比機會佢啦

傷左成季 操唔起

咁似INGS

好似踢到閘

師兄咁講 李志豪都打到英超
同埋我記得wisdom 對 賓迪基入波讚好

好似踢到閘

不嬲都得

好似踢到閘

不嬲都得

唉 張子岱之後 幾時先會有香港人打英超

傷左成季 操唔起

咁似INGS

好似踢到閘

圖為陳7 指導 摩迪
左閘位同翼最緊要,中堅、射手、派牌型防中次要,其他位買唔買都冇所謂
每逢球季將結束或就快結束,球會都會搞聚餐慰勞一班將士,但今次拿玻里搞嘅慰勞晚宴,就唔係好和諧,據講會長迪羅倫迪斯喺晚宴期間,突然企起身話門將連拿唔應該受一啲外在事物分心,咁樣先可以變得更強,矛頭直指其妻Yolanda Ruiz,結果後者聽完後即刻離場,場面非常尷尬。

連拿事後亦喺社交網絡出聲,表示要顯出紳士風度,就應該唔好理會一啲唔值得關心嘅人,而Yolanda亦差唔多同一時間喺ig話,當統治者失去尊嚴,服從者亦會對佢失去尊重,齊齊抨擊迪羅倫迪斯。有傳雖然迪羅倫迪斯嘗試解釋自己係講笑,但外間即傳2018年約滿嘅連拿,會喺今夏離隊。

連拿個樣加身型都好似一個office打工仔, 仲要低級個隻.
完全唔似龍門身型.

好撚FIT

著住衫個時

麥迪文

麥迪文果位叫芬倫
每逢球季將結束或就快結束,球會都會搞聚餐慰勞一班將士,但今次拿玻里搞嘅慰勞晚宴,就唔係好和諧,據講會長迪羅倫迪斯喺晚宴期間,突然企起身話門將連拿唔應該受一啲外在事物分心,咁樣先可以變得更強,矛頭直指其妻Yolanda Ruiz,結果後者聽完後即刻離場,場面非常尷尬。

連拿事後亦喺社交網絡出聲,表示要顯出紳士風度,就應該唔好理會一啲唔值得關心嘅人,而Yolanda亦差唔多同一時間喺ig話,當統治者失去尊嚴,服從者亦會對佢失去尊重,齊齊抨擊迪羅倫迪斯。有傳雖然迪羅倫迪斯嘗試解釋自己係講笑,但外間即傳2018年約滿嘅連拿,會喺今夏離隊。

連拿個樣加身型都好似一個office打工仔, 仲要低級個隻.
完全唔似龍門身型.

好撚FIT

著住衫個時

麥迪文

麥迪文果位叫芬倫

完全唔似龍門身型.

好撚FIT

著住衫個時

麥迪文

麥迪文果位叫芬倫

似到仆街
幾時賣飛啊屌
幾時賣飛啊屌

想大大聲屌路夫蘭老母
幾時賣飛啊屌

想大大聲屌路夫蘭老母

希望到時佢已經去左水精宮

傷左成季 操唔起

咁似INGS

好似踢到閘

圖為陳7 指導 摩迪

幾時賣飛啊屌

想大大聲屌路夫蘭老母

可能買一場深藍 一場淺藍 希望簽到名
幾時賣飛啊屌

想大大聲屌路夫蘭老母

可能買一場深藍 一場淺藍 希望簽到名

咩黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞