[買到就切柒] 利物浦 季後無轉會討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
Steven Gerrard - Klopp will attract top signings to Liverpool this summer
Reds legend says top level players around Europe will be jumping at the chance to play for LFC boss

謝4幫手打電話啦

謝拉特?冇人識你喎

企翻起身又冼低個個
Steven Gerrard - Klopp will attract top signings to Liverpool this summer
Reds legend says top level players around Europe will be jumping at the chance to play for LFC boss

人唔笑

謝4幫手打電話啦

謝拉特?冇人識你喎

企翻起身又冼低個個

唔使訓覺啊?
奧巴finishing 仲差過firmino
到時屌鬼屌到仆街

當佢lukaku咁用咪fit晒
對弱隊明奴唔夠勁

同盧生個類型差太遠了.....

衝得跑得
其實你話買lukaku我都願
可惜拖肥唔會肯

如果拖肥肯放一個人,我會話買gueye 先

ching識波

依條友真係估佢唔到啦
Villa 個時咁廢真係無留意到佢勁
今季一開波 痴撚線 有Kante 8成
奧巴finishing 仲差過firmino
到時屌鬼屌到仆街

當佢lukaku咁用咪fit晒
對弱隊明奴唔夠勁

同盧生個類型差太遠了.....

衝得跑得
其實你話買lukaku我都願
可惜拖肥唔會肯

如果拖肥肯放一個人,我會話買gueye 先

ching識波

依條友真係估佢唔到啦
Villa 個時咁廢真係無留意到佢勁
今季一開波 痴撚線 有Kante 8成

尼迪迪都唔錯, 愛記D人唔會過利
https://www.youtube.com/watch?v=vuamVQJRdt4

真係幾好J

講緊 50-60m 歐羅 仲要未必放
https://www.youtube.com/watch?v=vuamVQJRdt4

真係幾好J

Leipzig RB係咪未必入到CL,

係既話買喇

真係幾好J

係既話買喇

德國傳媒普遍認為入到

真係幾好J

係既話買喇

德國傳媒普遍認為入到

條片250黎?
富含幼幼
雲迪克
基達

暫時所有source 都統一話 呢d是 top target

窮學生唔想坐龍門後面
邊度性價比最高

深藍色

其實淺 深藍條邊好近

希望學生飛冇咁難買

點先買到內部飛?
幾時開始公開賣?
富含幼幼
雲迪克
基達

暫時所有source 都統一話 呢d是 top target

無翼

最缺呢個位
莫拉達同意65m歐元 750萬歐元 年薪去乞衣米蘭
我地點解唔試下
如果有中國壕入主就好

on9
我地點解唔試下

Firm咗?
我地點解唔試下

65M
我地點解唔試下

65M

一個樓價一個球員身價都係離晒地.
我地點解唔試下

65M

莫拉達,我覺得值既
我地點解唔試下

65M

莫拉達,我覺得值既

65m買個有質素
好過買二線返來
我地點解唔試下

65M

莫拉達,我覺得值既

65m買個有質素
好過買二線返來

莫拉達都敢講係一線都過50M
我地點解唔試下

65M

莫拉達,我覺得值既

65m買個有質素
好過買二線返來

莫拉達都敢講係一線都過50M

佢幾有鬥心,走位射術都ok
仲要意甲西甲都踢到,水極有限
唔知今年廢中要渡幾耐假先開工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞