[買到就切柒] 利物浦 季後無轉會討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike

其實limtied budget下, 右閘真係唔使買

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

佳尼唔出波係無問題

佢普通傳波都有問題啦 只係識向前傳 傳去角球位玩9費明奴 有時仲要高波傳去k角位 都痴撚線
傻西

曾幾何時都期待過摩蘭奴會係第二個傻西

摩蘭奴返西甲應該會勁
佢進攻其實好撚勁 但啲位置感差撚到

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

佳尼唔出波係無問題

佢普通傳波都有問題啦 只係識向前傳 傳去角球位玩9費明奴 有時仲要高波傳去k角位 都痴撚線
傻西

摩蘭奴返西甲應該會勁

其實射想摩蘭奴留隊 老鼠拉龜個陣應該出多啲佢
其實季尾啲中下游球隊對利都係唔攻 打901
mignolet
clyne (待購?)/lovern matip (待購)
henderson
(待購)
lalala
mane coutinho
(待購)

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

佳尼唔出波係無問題

總之未見過佢成功出到球靚波
每逢球季將結束或就快結束,球會都會搞聚餐慰勞一班將士,但今次拿玻里搞嘅慰勞晚宴,就唔係好和諧,據講會長迪羅倫迪斯喺晚宴期間,突然企起身話門將連拿唔應該受一啲外在事物分心,咁樣先可以變得更強,矛頭直指其妻Yolanda Ruiz,結果後者聽完後即刻離場,場面非常尷尬。

連拿事後亦喺社交網絡出聲,表示要顯出紳士風度,就應該唔好理會一啲唔值得關心嘅人,而Yolanda亦差唔多同一時間喺ig話,當統治者失去尊嚴,服從者亦會對佢失去尊重,齊齊抨擊迪羅倫迪斯。有傳雖然迪羅倫迪斯嘗試解釋自己係講笑,但外間即傳2018年約滿嘅連拿,會喺今夏離隊。

連拿個樣加身型都好似一個office打工仔, 仲要低級個隻.
完全唔似龍門身型.

好撚FIT

著住衫個時

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

佳尼唔出波係無問題

傻西

摩蘭奴返西甲應該會勁

傻西其實做錯啲咩?
我對佢的印象好模糊
記得佢好似幾好幾穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

佳尼唔出波係無問題

傻西

摩蘭奴返西甲應該會勁

點解屌摩點解唔轉型打翼

佳尼唔出波係無問題

傻西

摩蘭奴返西甲應該會勁

點解屌摩點解唔轉型打翼

M.bale
係咪有個叫Gomes既人 傷咩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

佳尼唔出波係無問題

傻西

摩蘭奴返西甲應該會勁

點解屌摩點解唔轉型打翼

有季佢對熱狗爆半場入波,好撚似BALE

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

佳尼唔出波係無問題

傻西

摩蘭奴返西甲應該會勁

其實射想摩蘭奴留隊 老鼠拉龜個陣應該出多啲佢
其實季尾啲中下游球隊對利都係唔攻 打901

其實摩仔唔應該打閘囉

好似係不受重用
每逢球季將結束或就快結束,球會都會搞聚餐慰勞一班將士,但今次拿玻里搞嘅慰勞晚宴,就唔係好和諧,據講會長迪羅倫迪斯喺晚宴期間,突然企起身話門將連拿唔應該受一啲外在事物分心,咁樣先可以變得更強,矛頭直指其妻Yolanda Ruiz,結果後者聽完後即刻離場,場面非常尷尬。

連拿事後亦喺社交網絡出聲,表示要顯出紳士風度,就應該唔好理會一啲唔值得關心嘅人,而Yolanda亦差唔多同一時間喺ig話,當統治者失去尊嚴,服從者亦會對佢失去尊重,齊齊抨擊迪羅倫迪斯。有傳雖然迪羅倫迪斯嘗試解釋自己係講笑,但外間即傳2018年約滿嘅連拿,會喺今夏離隊。

連拿個樣加身型都好似一個office打工仔, 仲要低級個隻.
完全唔似龍門身型.

好撚FIT

著住衫個時

傻西

摩蘭奴返西甲應該會勁

點解屌摩點解唔轉型打翼

有季佢對熱狗爆半場入波,好撚似BALE

The #PL summer transfer window is now open Keep up to date with all the ins & outs: http://preml.ge/summer17

完全唔似龍門身型.

好撚FIT

著住衫個時

有頭髮果陣咪幾好

完全唔似龍門身型.

好撚FIT

著住衫個時

麥迪文

佳尼唔出波係無問題

傻西

摩蘭奴返西甲應該會勁

點解屌摩點解唔轉型打翼

佢對悉尼射個球都射得幾靚

The #PL summer transfer window is now open Keep up to date with all the ins & outs: http://preml.ge/summer17

齊腳喇

skip左利

佳尼唔出波係無問題

傻西

摩蘭奴返西甲應該會勁

點解屌摩點解唔轉型打翼

夠快

好型

佳尼唔出波係無問題

傻西

摩蘭奴返西甲應該會勁

點解屌摩點解唔轉型打翼

新歌莉絲瑪
mignolet
clyne (待購?)/lovern matip (待購)
henderson
(待購)
lalala
mane coutinho
(待購)

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

佳尼唔出波係無問題

總之未見過佢成功出到球靚波

佢進攻真係無腳好波 但防守積極搭救 同埋前場好多時都靠佢recover翻個控球權 仲要打足38場 無得要求更多啦

好似係不受重用

又衰喺小器鬼手上
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞