[買到就切柒] 利物浦 季後無轉會討論區

1001 回覆
5 Like 4 Dislike
btk好過巴神條on9好多啦
至少把口都冇咁衰
連最期待既剷草都冇

用翻沙高既可能性係0

真係唔好.............
打英超防守唔好真係會出事
同埋再次強調沙高係二線中堅,絕對係

勁時好勁 廢時冇啦啦食撚左豬油膏咁

用黎做下波,駁下腳都OK

唔知點解佢傳波要成隻前腳座低晒傳 好撚慢

咁樣?

用翻沙高既可能性係0

咁樣?

佢控波都好怪 啲動作睇落好騰雞
好撚憎賓迪基 比撚晒機會你你下下單球向後控 空龍唔撚入仲好意思成日屌鳩利冇比機會你 仲on9過巴神

幫你入左十粒 有幾球重要波
又唔瘋狂慶祝 算係咁啦
巴神做過d咩阿 仲要屌利

搵沙高慶祝串撚過剷草啦

同病相憐嗜
btk好過巴神條on9好多啦
至少把口都冇咁衰
連最期待既剷草都冇

總之佢都係仆街
佢個慶祝方法同剷草有咩分別?
好撚憎賓迪基 比撚晒機會你你下下單球向後控 空龍唔撚入仲好意思成日屌鳩利冇比機會你 仲on9過巴神

又唔瘋狂慶祝 算係咁啦

搵沙高慶祝串撚過剷草啦

同病相憐嗜

都係想串9 利放走2個人去佢球會結果佢地贏利姐 咁同剷草有咩分別
咁都唔仆街?
mignolet
clyne (待購?)/lovern matip (待購)
henderson
(待購)
lalala
mane coutinho
(待購)
...........................mignolet
clyne.......... (待購?)/lovern.....matip.......... (待購)
..........................henderson
............................(待購)
.............................lalala
......................mane............ coutinho
...............................(待購)
mignolet
henderson
(待購)
lalala
(待購)

佳連個位應該好穩

咁樣?

佢控波都好怪 啲動作睇落好騰雞

我都覺好似甩下甩咁

又唔瘋狂慶祝 算係咁啦

搵沙高慶祝串撚過剷草啦

同病相憐嗜

都係想串9 利放走2個人去佢球會結果佢地贏利姐 咁同剷草有咩分別
咁都唔仆街?

算係咁啦,第一球唔慶祝已經好俾面,第二球抵你7啦利
mignolet
henderson
(待購)
lalala
(待購)

佳連個位應該好穩

其實limtied budget下, 右閘真係唔使買
tEAM A
...........................mignolet
clyne.......... (待購?)/lovern.....matip.......... (待購)
..........................henderson
............................(待購)
.............................lalala
......................mane............ coutinho
...............................(待購)

TEAM B
...........................Karuis
milner............klavan.............lovern............moreno
.......................lucas
.....................can + lomo
..................firmino...............origi
.......................sturridge
高普咁的打法對兩個中堅的要求非常非常之高
腳下功夫不需要十分之好,但轉身一定要夠快
再加上打英超必要技能是要頂到第一點
mignolet
henderson
(待購)
lalala
(待購)

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼
TEAM A

TEAM B
...........................Karuis
milner............klavan.............lovern............moreno
.......................lucas
.....................can + lomo
..................firmino...............origi
.......................sturridge

Substitutions: woodburn, harry wilson, ings, randall, flanagan,taa, grujic,ojo,ejara

tiger dick & klavan都唔得
mignolet
henderson
(待購)
lalala
(待購)

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

why反,需要進攻力廢,但又勤力又守得好

所以佢地下季要打第三第四中堅...............

所以佢地下季要打第三第四中堅...............

咁VAN DIJK都算ok,佢夠快同頂得
Ojo其實值唔值得提拔下,下一個250/IBE
mignolet
henderson
(待購)
lalala
(待購)

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

進攻終結者
成日鳩推傳鳩波 面對面傳失 傳去k角位玩9隊友 冇腦踢波
Ojo其實值唔值得提拔下,下一個250/IBE

幾睇好
mignolet
henderson
(待購)
lalala
(待購)

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

進攻終結者

我覺得迫佢練死兩招,一係就斬入禁區,一係落底,佢呢D無乜能力的人只能咁

或者係GLEN JOHNSON打得太好以前
mignolet
henderson
(待購)
lalala
(待購)

佳連個位應該好穩

我覺得高普好滿意佢咁
利申 反佳尼

進攻終結者

佢成日傳中傳地波 真係諗爆頭
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞