召喚熱愛淘寶的親[19]睇第1頁啦豬兜,禁講集運只講產品

1001 回覆
20 Like 21 Dislike
之前小狗149買左部
但有兩個fd都拎唔到卷
想問下巴打果張149卷要留意邊到先有冇出新卷?想幫fd買多兩部

去你買果到用神器睇
有卷SHOW出黎,有就有,冇就冇,要日日捕
BTW唔一定要買小狗,仲有其他牌子都好用

題外話,支付寶HK可唔可以係淘寶比錢?
定要用番支付寶

咁入錢係入落支付寶HK定支付寶
但又好似話唔互通
媽我有d亂

Post名:睇第一頁啦....

第一頁高橋巴打寫到咁明都仲要問

豬兜呀嘛

冷靜d先各位
我係識用支付寶,亦都比過錢入過錢
但尋日出左支付寶hk個app
所以先問下係咪互通,即係而家手機有2個支付寶app

點解淘寶咁易用, 啲人都要搞到咁複雜

其實我從來都係用大陸銀行卡俾 唔收手續費
冇錢就電匯入

原來一樣
題外話,支付寶HK可唔可以係淘寶比錢?
定要用番支付寶

咁入錢係入落支付寶HK定支付寶
但又好似話唔互通
媽我有d亂

Post名:睇第一頁啦....

第一頁高橋巴打寫到咁明都仲要問

豬兜呀嘛

冷靜d先各位

其實我從來都係用大陸銀行卡俾 唔收手續費
冇錢就電匯入

電匯唔係仲金咩

SSP D電匯幾好RATE
而且我真係要揿人仔
有冇人識用淘鵲橋?
有冇人識用淘鵲橋?

屌你老母拎黎賺佣既野冇人識用呀 咪撚再問
上個post見到printstar淨色tee
買左5件番黎,極度好著,拜謝各位巴打

X2

料唔焗 岩身
有冇人識用淘鵲橋?

4日前已經答左佢啦,ON99又再問

豬兜呀嘛

冷靜d先各位

2個都有,實冇死

講真,互通到洗乜整兩個apps 出黎
真係屎忽痕咩

因為我入過2邊,d資料又真係通 (睇到餘額幾多)
之後睇蘋果又話唔通

CND HKD 點樣通

佢係咪講緊淘寶睇,同埋支付寶hk 個apps 睇
有冇人買過平底不黏鑊 有冇介紹
見呢隻好似唔錯
有冇人識用淘鵲橋?

好似可以自己介紹自己買回比自己
唔洗咁大反應既
有冇人識用淘鵲橋?

唔洗咁大反應既

呢度唔會有人答你呢樣野,你想嘅可以自己研究
有冇人識用淘鵲橋?

唔洗咁大反應既

呢度唔會有人答你呢樣野,你想嘅可以自己研究

佢傻撚左
買咗麥芽糖
到貨再落樓下超市買包餅夾黎食
買咗麥芽糖

貴過香港d 白盒咁多 真係好食d?
有冇巴絲買過珍珠粉 我見tb 賣好平

收貨了
淘寶d外貿原單貨真係好高汁
買咗麥芽糖

食咗再包膠
買咗麥芽糖

食咗再包膠

細個覺得麥牙糖係好麻煩既野,食一兩次就唔會再理
買咗麥芽糖

食咗再包膠

細個覺得麥牙糖係好麻煩既野,食一兩次就唔會再理

女朋友好中意食
唔會再理係點 麥芽糖唔洗點理架喎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞