召喚熱愛淘寶的親[19]睇第1頁啦豬兜,禁講集運只講產品

1001 回覆
20 Like 21 Dislike

115克碳纖維迷你二折鉛筆傘超輕 ¥73.80
好似唔錯 好輕

73.8幾貴下

碳纖維遮好多都好貴 . 淘寶 130g 以內 都好貴, 淨係出口日本.
本地最輕都係 180g .

好似唔錯 好輕

73.8幾貴下

碳纖維遮好多都好貴 . 淘寶 130g 以內 都好貴, 淨係出口日本.

咁115克會唔會係偷工減料

好似唔錯 好輕

73.8幾貴下

理論上可行,我有把係日本買嘅,105g咋

好似唔錯 好輕

73.8幾貴下

再輕d都有 都係日本brand
想買個可以充到手提電腦ge尿袋,各位有冇推介
有無巴打想試下淘年年拉麵達人排名第一隻百勝廚新加坡叻沙全麥拉麵
香港又唔見有
淘寶成20幾蚊一個 貴撚到
但又好想試下

百佳惠康都有喎,大間細間都會有

我買過黎食...覺得麻麻咋喎

買左一大堆野

請問韓夫人張優惠券是咪電腦開神器先拎到?

高橋巴咪post咗囉

Exact7ly,用手機都得唔一定要電腦

好似唔錯 好輕

73.8幾貴下

我諗之前買果把天堂傘有2xx gm
想問下如果要淘折疊刀或者萬能刀呢類野風險會唔會好大?

好似唔錯 好輕

73.8幾貴下

再輕d都有 都係日本brand

92克太陽城碳纖維超輕羽毛傘太陽傘

如果成日做gym 做運動有勞損可以用依個按摩雖然會好撚痛但係按摩會令痛楚紓緩好多
想問下如果要淘折疊刀或者萬能刀呢類野風險會唔會好大?

0風險

大拿拿20個位 平時啲信用卡 證件入晒去就一流

有巴打post過 準備痴係房天花 黃光一流

唔錯,唔難砌
我見一淘有呢個,有無人食過?

等收納盒包膠

如果成日做gym 做運動有勞損可以用依個按摩雖然會好撚痛但係按摩會令痛楚紓緩好多

早2日幫阿妹買左佢唔知收左去邊度玩
我見一淘有呢個,有無人食過?

食過普通包裝,呢隻就未試過
我覺得OK既,但好飽肚
一淘個d搶購係咪好抵?
見感應燈減完只係十幾蚊
買左矽膠摺疊食物盒用黎帶飯除左比普通重左少少之外都好滿意

比普通重?你指比玻璃定比膠重?
矽膠有冇好吸味洗唔走

link

比膠重
無咩味

【我剁手都要买的宝贝(硅胶学生饭盒水果保鲜盒微波炉成人便当盒长方形塑料折叠密封餐盒),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.SOhMEu?cv=UGZgZvXtXXA&sm=81d915 ,或复制这条信息¥UGZgZvXtXXA¥后打开👉手机淘宝👈

有巴打post過 準備痴係房天花 黃光一流

我買咗 3盞 42cm , 24W 三色無極控制版. 好正好好用.
1 盞 33cm 18W 暖光, 廚房用, 抵玩,
香港買 4盞 好貴.
[url]https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.S01PSr&id=44050039047&_u=s2fm8h1af7cf
[/url]
https://item.taobao.com/item.htm?spm=a1z09.2.0.0.S01PSr&id=534260359157&_u=s2fm8h1a0477
燈炮可以去呢兩間到買, 後備用.
想買個可以充到手提電腦ge尿袋,各位有冇推介

zmi 10號
TYPE C PD供電
新MACBOOK用到
買左矽膠摺疊食物盒用黎帶飯除左比普通重左少少之外都好滿意

比普通重?你指比玻璃定比膠重?
矽膠有冇好吸味洗唔走

link

比膠重
無咩味

【我剁手都要买的宝贝(硅胶学生饭盒水果保鲜盒微波炉成人便当盒长方形塑料折叠密封餐盒),快来和我一起瓜分红包】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.SOhMEu?cv=UGZgZvXtXXA&sm=81d915 ,或复制这条信息¥UGZgZvXtXXA¥后打开👉手机淘宝👈

帶飯撚 跟機先
屋企果個好細 又吸味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞