召喚熱愛淘寶的親[19]睇第1頁啦豬兜,禁講集運只講產品

1001 回覆
20 Like 21 Dislike
包膠
asics 望落手工幾好喎 呢個價超值
集分寶係咪咩都用得? 一淘個D返現仲用唔用得集分寶PAY?

一淘果啲係返利
有冇巴絲有淘過一掉就彈開果啲自動營帳?可以介紹下?

補發都係寄爛左

寄瓷器經集運真係要博

個賣家決定退番5蚊我,唔補發,好彩

個賣家包得唔好姐其實,
有啲包得好穏陣

有埋發泡膠四邊上下包住多數無事

平野無原裝包裝, 上次寄茶壺就有呢種包裝
早兩日拎把大天堂傘出街以為冇死, 點知都係滴到仆街
有冇D遮真係唔漏水架

黑雨乜遮都濕喇

淘寶搵唔到 日本遮果類型 又輕又平。
完全無山寨呢類,淨係出口到日本。
淘寶淨係搵到185g only 再輕都冇。
包膠

對鞋link

20號係天貓超市淘左呢堆野 搞左成個星期 今日先至送到去自提點

對鞋link

已賣哂落左架

巴打著耐左 (十幾次) 有冇起粒?
買過D差唔多價既, 十次左右成對野起晒毛粒

長跑襪我買過呢對
https://item.taobao.com/item.htm?id=45656372656&_u=t2dmg8j26111
用左半年都冇穿冇爛,韌性幾好,毛粒有少少,不過個價都唔平

D 假發貨真係好煩...搞慢哂
D 假發貨真係好煩...搞慢哂

超過2日都未發貨即按退款

最近考慮緊買呢款蚊拍
究竟呢啲袋要點開 次次開到一地碎
成功唔洗剪爛個袋

剪左白色線個結再拉條線出黎

https://www.youtube.com/watch?v=xELwQZ8ijFs
而家順豐咁撚慢架咩
今朝已經話係青衣送緊黎我既提貨點
依家仲未到

跟機買嘅hollister tee 中伏

點解?
[成功唔洗剪爛個袋

我唔係每次成功. 睇咗片都唔知點拉

點解?

串錯字 california
啲料係幾好嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞