召喚熱愛淘寶的親[19]睇第1頁啦豬兜,禁講集運只講產品

1001 回覆
20 Like 21 Dislike

對鞋link plz

對鞋link plz

呢家睇返對藍色下咗架

屌咁大伏

應該係特登串錯

大陸嚴打老番嘛

真係大伏

證明係外貿正貨. 串錯唔出口

跟左機會 100蚊凍過水

跟左機same
第一位巴打可不可以出黎講2句

似係果款既問題
我呢件又無咩事
包膠,有磨腳皮機、磨指甲機、滑雪手套、廣角鏡、摺疊飯盒、竹餐具、酒精棉片同printer套
唔會有keywords都google唔到啦掛
都係請只問quote你想問果樣野既圖問link或者del code,金剛棒唔覆

鞋link

對鞋link plz

原來比左 自膠

我買埋火水 到左同你講

收到了

你點運同埋幾錢?
我都想跟機 同運一批酒精同gas落嚟

鞋link

咪俾左

我買埋火水 到左同你講

收到了

你點運同埋幾錢?

禁講雜運

我買埋火水 到左同你講

收到了

你點運同埋幾錢?

禁講集運

100蚊四條
幾好用
大半個鐘差左45%

link?

我買埋火水 到左同你講

收到了

你點運同埋幾錢?

禁講集運

做人唔好盲反
我問一句 佢答一句咪完左個話題
如果我去集運post問 點可能知佢既答案

我買埋火水 到左同你講

收到了

我買埋火水 到左同你講

收到了

你點運同埋幾錢?

禁講集運

做人唔好盲反

你以為啦,一個講起就會無限講
試過好多次啦

我買埋火水 到左同你講

收到了

你點運同埋幾錢?

禁講集運

做人唔好盲反

走啦on9
你地唔好quote圖得唔得呀
你地唔好quote圖得唔得呀

而家已經可以quote 圖啦
手機同網上版都可以熄自動show 圖

我買埋火水 到左同你講

收到了

你點運同埋幾錢?

禁講集運

做人唔好盲反

你邊位呀?

我買埋火水 到左同你講

收到了

你點運同埋幾錢?

禁講集運

做人唔好盲反

我去集運POST答你啦

我買埋火水 到左同你講

收到了

你點運同埋幾錢?

禁講集運

做人唔好盲反

我去集運POST答你啦

Thanks
上面有幾位真係唔知點形容佢哋好

收到了

你點運同埋幾錢?

禁講集運

做人唔好盲反

我去集運POST答你啦

Thanks

規矩定出黎梗有原來,初初轉過黎唔係無試過俾講集運咖
結果點?咪就係一頁起碼一半都係講集運囉
你以為一句唔會影響?點解呢個巴打答你可以做exceptional,其他唔得?
呢啲野一視同仁好

收到了

你點運同埋幾錢?

禁講集運

做人唔好盲反

我去集運POST答你啦

Thanks

你以為一句唔會影響?點解呢個巴打答你可以做exceptional,其他唔得?
呢啲野一視同仁好

原來一開始set咗個rule響度
人哋提下你呢度講唔俾咁做就叫盲反
點同你傾計呀

呢啲野一視同仁好

咁我只能夠講如果問一兩句嘅彈性都冇 咁你維持冇人講集運既成本會好高
起碼每有一個新人問就要有幾條友出黎"維持秩序"
不過算啦 無謂野就無謂講咁多啦

$118 人仔真係好抵

$21人仔 幾好 包曬

書法個個有冇link

呢啲野一視同仁好

咁我只能夠講如果問一兩句嘅彈性都冇 咁你維持冇人講集運既成本會好高
起碼每有一個新人問就要有幾條友出黎"維持秩序"
不過算啦 無謂野就無謂講咁多啦

我撐你巴打,入左黎無耐淘過一次。
好撚惡呢度d人 追住黎咬,咬到死為止。
屌你而家小學雞論壇玩板主呀?大撚哂
人地好聲好氣問又唔比,咁係隔離問人地撚知你問左?
你地留言所講既規矩其實仲影響討論啦,又唔話下自己?
你地唔需要覆我,我亦都唔會再係度出現,小學雞到
鬧人就好叻好威 係咁先
樓上有人淘風乾機 我都幾個月前淘左一部

風乾啲狗仔零食

暫時雞柳 牛肉 同 蕃薯都好好味咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞