召喚熱愛淘寶的親[19]睇第1頁啦豬兜,禁講集運只講產品

1001 回覆
20 Like 21 Dislike
有冇巴打有藍牙耳機推介
搵左好多個都話禁運品

藍芽耳機係禁運,你搵幾多間都係禁運
想運落黎去集運post 睇

係禁藍芽,鋰電,定藍芽耳機先唔得?
電池明明 ok.
藍芽耳機我都響 amazon 買過

係?我買兩次藍牙線都集運到喎
買左隻IP CAM要用大陸電話號碼收SMS註冊
但聽聞依家開大陸電話卡要實名認證
淨係收SMS唔想俾月費
咁可以點
鴨寮街係咪都買唔到

一卡兩號仲有少量
不過貴到...
買左隻IP CAM要用大陸電話號碼收SMS註冊
但聽聞依家開大陸電話卡要實名認證
淨係收SMS唔想俾月費
咁可以點
鴨寮街係咪都買唔到

一卡兩號仲有少量
不過貴到...

邊度買得到?
大約幾錢

深水步 格多2間可能會平D
幾錢個價都好飄
有D炒到2舊都有

但月尾LAST DAY 啟用 佢地賣唔出就可以掉落海
小狗D607
全新未開,$120 HKD有冇巴打岩?

唔好用咩?

贈品黎,我買左佢個吸塵器
想賣左依個幫補下

Sorry,我想問下你買左小狗邊個吸塵機,好唔好用呀,我心思思都想買返個

買左佢無線貴啲嗰部
用左一星期多啲,滿意

不過淘寶電器,最擔心都係長期表現,唔知會唔會好快壞

係咪千幾個部?我見一部1899,一部899
吸塵蟎有無好介紹?
吸塵蟎有無好介紹?

小狗 韓夫人 仲有好多雜乜
吸塵蟎有無好介紹?

韓夫人果部199 減100 再返現20, 而家用支付寶hk 滿100 再比返50
吸塵蟎有無好介紹?

韓夫人果部199 減100 再返現20, 而家用支付寶hk 滿100 再比返50

點返50?

用支付寶hk 比錢
吸塵蟎有無好介紹?

睇咗好耐一路心思思想試但好驚吸完會嚇死自己
除左痴果啲除塵碌
有冇清寵物毛神器 清床單衫褲啲毛

聽人講呢一種好用,唔洗換紙,洗一洗就可以
我都打算買!

Cyber Clean
http://c.b1wv.com/h.77ebgU?cv=jtvQZvyrBCW&sm=d2cb16

淘過類似野
痴到 不過量多就唔得 痴力唔夠同埋好快痴滿
要洗 又要等佢乾好煩

利申 屋企好撚多貓毛 都係用返紙個種算
吸塵蟎有無好介紹?

買左個 轉頭去拎 好性奮
吸塵蟎有無好介紹?

點返50?

用支付寶hk 比錢

係咪要儲3個印花果個
吸塵蟎有無好介紹?

點返50?

用支付寶hk 比錢

係咪要儲3個印花果個

SOR
睇到了~原來係另一個
吸塵蟎有無好介紹?

買左個 轉頭去拎 好性奮

等你包膠
有無防水既頭燈介紹 露營用最好入電芯

磁石 好強力,鴨記on9五蚊粒
襪 抵著 唔臭, 10對有排著
usb 叉電蚊拍 燒到隻蚊爆左
小童鞋 幾好著
小童衫 抵 質地好
男人衫, 質地好 唔會同人撞衫

巴打你咁多磁力 點用法?
有冇巴打有藍牙耳機推介
搵左好多個都話禁運品

藍芽耳機係禁運,你搵幾多間都係禁運
想運落黎去集運post 睇

係禁藍芽,鋰電,定藍芽耳機先唔得?
電池明明 ok.
藍芽耳機我都響 amazon 買過

係?我買兩次藍牙線都集運到喎

已知點解,就係因為集運囉。
唔係呢度討論範圍,所以講完

巴打你咁多磁力 點用法?

佢講過係俾女女貼白板呀
我在淘寶全球發現了正品防止打呼噜止鼾器阻鼾器酣防打鼾打呼噜成人美国鼻塞鼻鼾神器,一起來看!http://h5.m.taobao.com/awp/core/detail.htm?id=549245739696&toSite=main

有冇人淘過依d止鼻鼾野??有冇用

如果趴係到就用唔到
買完野送左50 好意外

me2
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞