召喚熱愛淘寶的親[19]睇第1頁啦豬兜,禁講集運只講產品

1001 回覆
20 Like 21 Dislike
標題寫到明仲要入黎挑機,抵比人咬啦
個個都話一次半次,咁我洗撚開多個集運POST咩
咁叻自己開返個POST講淘寶+集運,包你頁頁都有人講集運
又要睇又要屌

sor當我無問過

100蚊四條
幾好用
大半個鐘差左45%

link?

【TOTU 数据线安卓加长三星小米华为手机通用USB高速2a快充电器线2m】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.S69vRB?cv=06gSZFCXdI0&sm=3c6faa ,或复制这条信息¥06gSZFCXdI0¥后打开👉手机淘宝👈
不如個個巴打都出埋link?
好耐冇玩淘寶,冇晒老翻既

大陸嚴打老番 中國再沒有假的了唄

唔知點解覺得係好事 咁啲老翻轉場未

而家放得上淘寶d老翻通常質素好差 轉哂去v7 不過呢到講淘寶

點會冇,只係唔會直接用XX品牌名,用第二D字眼黎描述件貨,其實一樣係老翻

去閒魚都搵到d
Romoss出新尿袋

link?
Romoss出新尿袋

旗艦店冇既
Romoss出新尿袋

旗艦店冇既

駛唔駛咁神秘得張圖 係咪呢個

https://item.jd.com/4541814.html?jd_pop=0f9a9ffd-2ecd-4723-9598-d7f5ed341666&abt=3#crumb-wrap

淘寶有冇

好多字眼都封咗,
開鎖工具都冇咗,
破解工具 都少咗好多。

我撐你巴打,入左黎無耐淘過一次。
好撚惡呢度d人 追住黎咬,咬到死為止。
屌你而家小學雞論壇玩板主呀?大撚哂
人地好聲好氣問又唔比,咁係隔離問人地撚知你問左?
你地留言所講既規矩其實仲影響討論啦,又唔話下自己?
你地唔需要覆我,我亦都唔會再係度出現,小學雞到
鬧人就好叻好威 係咁先

而家我又唔係一開聲「我屌你老母講集運就死去隔離post 咁樣」
都係提醒呢度禁講集運姐,又唔知點解俾你講成追著黎咬,要咬死人喎
之前係會「我過集運post講你知」咁樣咖嘛
你覺得講規矩影響討論,最多咪一兩個
一開左個頭半個post 都講集運呀,唔信你可以睇下舊登,或者呢度頭幾個post
有幾多巴絲話想入黎睇product,點知碌極都係集運
Set 規矩唔係屎忽痕唔係一言堂,如果無道理嘅唔會咁多巴絲都肯守,分分鐘俾人屌到反皮添
點解啲規矩可以係舊登stay 百幾個post,係呢度十幾個post 都係度,唔係真係覺得小學雞版主可以一言堂下話

其實“我撐你巴打,入左黎無耐淘過一次。”同“你地唔需要覆我,我亦都唔會再係度出現,小學雞到”呢句想點?係咪要親親,要抱抱,要舉高高?
唔想入黎,但無啦啦入到黎,仲要咁啱見有人嘈緊既野就係當初自己唔想入黎既原因,所以回覆一下以表立場?
講明啲咪就係我唔想入黎討論,但又想睇包膠,所以一直做cd-rom,咁啱見有人嘈就上上水支持下,再潛返水繼續睇包膠,婊子領牌坊
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞