召喚熱愛淘寶的親[19]睇第1頁啦豬兜,禁講集運只講產品

1001 回覆
20 Like 21 Dislike

我撐你巴打,入左黎無耐淘過一次。
好撚惡呢度d人 追住黎咬,咬到死為止。
屌你而家小學雞論壇玩板主呀?大撚哂
人地好聲好氣問又唔比,咁係隔離問人地撚知你問左?
你地留言所講既規矩其實仲影響討論啦,又唔話下自己?
你地唔需要覆我,我亦都唔會再係度出現,小學雞到
鬧人就好叻好威 係咁先

而家我又唔係一開聲「我屌你老母講集運就死去隔離post 咁樣」
都係提醒呢度禁講集運姐,又唔知點解俾你講成追著黎咬,要咬死人喎
之前係會「我過集運post講你知」咁樣咖嘛
你覺得講規矩影響討論,最多咪一兩個
一開左個頭半個post 都講集運呀,唔信你可以睇下舊登,或者呢度頭幾個post
有幾多巴絲話想入黎睇product,點知碌極都係集運
Set 規矩唔係屎忽痕唔係一言堂,如果無道理嘅唔會咁多巴絲都肯守,分分鐘俾人屌到反皮添
點解啲規矩可以係舊登stay 百幾個post,係呢度十幾個post 都係度,唔係真係覺得小學雞版主可以一言堂下話
包膠,有磨腳皮機、磨指甲機、滑雪手套、廣角鏡、摺疊飯盒、竹餐具、酒精棉片同printer套
唔會有keywords都google唔到啦掛
都係請只問quote你想問果樣野既圖問link或者del code,金剛棒唔覆

想要LINK 想買俾家母用
其實集運問題真係好無謂
黎黎去去咪又係咁運
問黎都晒9氣
有時間上黎問不如用d時間自己google下敏感野點運
洗撚下下上黎問人 搵人教咩
根本就係懶、要做伸手黨
一係就智商有問題 咁簡單既野都要人講n次 餵到埋口先識得食
其實集運問題真係好無謂
黎黎去去咪又係咁運
問黎都晒9氣
有時間上黎問不如用d時間自己google下敏感野點運
洗撚下下上黎問人 搵人教咩
根本就係懶、要做伸手黨
一係就智商有問題 咁簡單既野都要人講n次 餵到埋口先識得食

I AGREE WITH YOU
我自己都有運D敏感野,但我都唔會教班廢物點運
班友真係廢青都不如
屌黎屌去好過癮
因乜事匯率升左咁多?

匯率升呢樣野好似係複雜 我諗要搵讀finance 呀econ 呀果啲人先答到你

$118 人仔真係好抵

[img]http://img.eservice-hk.net/upload/2017/05/27/174822_fadfbc0eac9549ad5c0cbd50b8ed022f.jpg[/im

$21人仔 幾好 包曬

書法個個有冇link

【【圆体花体英文书法套餐】新手练字套装 er教材练习纸蘸水笔墨水】,点击链接再选择浏览器打开http://c.b1wt.com/h.S6cX8f?cv=nGOvZFxICK4&sm=da502c ,或复制这条信息¥nGOvZFxICK4¥后打开👉手机淘宝👈

佢包得勁好 所有野冇穿冇爛
因乜事匯率升左咁多?

匯率升呢樣野好似係複雜 我諗要搵讀finance 呀econ 呀果啲人先答到你

依家係1.1478

今日再升左,琴日1.1416
之前1.37已經好貴

規矩定出黎梗有原來,初初轉過黎唔係無試過俾講集運咖
結果點?咪就係一頁起碼一半都係講集運囉
你以為一句唔會影響?點解呢個巴打答你可以做exceptional,其他唔得?
呢啲野一視同仁好

咁我只能夠講如果問一兩句嘅彈性都冇 咁你維持冇人講集運既成本會好高
起碼每有一個新人問就要有幾條友出黎"維持秩序"
不過算啦 無謂野就無謂講咁多啦

我撐你巴打,入左黎無耐淘過一次。
好撚惡呢度d人 追住黎咬,咬到死為止。
屌你而家小學雞論壇玩板主呀?大撚哂
人地好聲好氣問又唔比,咁係隔離問人地撚知你問左?
你地留言所講既規矩其實仲影響討論啦,又唔話下自己?
你地唔需要覆我,我亦都唔會再係度出現,小學雞到
鬧人就好叻好威 係咁先

做旁觀者幾好呀 好過同啲無謂人糾纏浪費時間
因乜事匯率升左咁多?

依家係1.1478

今日再升左,琴日1.1416
之前1.37已經好貴

屌好耐無留意竟然升左咁多

新聞好似係話人民幣收緊咗好多,令銀行尋日個人民幣匯率升咗好多
包膠,有磨腳皮機、磨指甲機、滑雪手套、廣角鏡、摺疊飯盒、竹餐具、酒精棉片同printer套
唔會有keywords都google唔到啦掛
都係請只問quote你想問果樣野既圖問link或者del code,金剛棒唔覆

想要LINK 想買俾家母用

樓上有人淘風乾機 我都幾個月前淘左一部

風乾啲狗仔零食

暫時雞柳 牛肉 同 蕃薯都好好味咁

絲打有冇試過風乾秋葵?
似唔似出面賣成百幾銀一盒仔果款?
好撚鍾意食秋葵

規矩定出黎梗有原來,初初轉過黎唔係無試過俾講集運咖
結果點?咪就係一頁起碼一半都係講集運囉
你以為一句唔會影響?點解呢個巴打答你可以做exceptional,其他唔得?
呢啲野一視同仁好

咁我只能夠講如果問一兩句嘅彈性都冇 咁你維持冇人講集運既成本會好高
起碼每有一個新人問就要有幾條友出黎"維持秩序"
不過算啦 無謂野就無謂講咁多啦

其實你有無睇標題寫乜
好心你唔好爭住沖出黎柒啦好嗎?

風乾啲狗仔零食

絲打有冇試過風乾秋葵?
好撚鍾意食秋葵

秋葵好難食
標題寫到明仲要入黎挑機,抵比人咬啦
個個都話一次半次,咁我洗撚開多個集運POST咩
咁叻自己開返個POST講淘寶+集運,包你頁頁都有人講集運
又要睇又要屌

風乾啲狗仔零食

絲打有冇試過風乾秋葵?
好撚鍾意食秋葵

秋葵好難食

不知幾好食
淘寶新手 我已經google過 搵唔到解答先上黎問 有錯屌得細力啲
我就想買呢個野:

咁當我輸入咗香港地址之後,佢仍然寫住:
"運送方式:
普通配送快遞免郵
0.00
發貨時間:賣家承諾訂單在買家付款後,24小時內發貨
運費險:運費險確認收貨前退貨可賠付25元 0.80 "

咁係咪代表佢會免費寄黎香港?因為件貨只係十幾蚊,所以有啲懷疑 穩陣起見,係咪應該加多八豪子運費險?定其實都唔關事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞